Το πιο άνετο παντελόνι στην πιο τέλεια τιμή - Φοριέται με όλα και θα το βρεις στα Zara με 9,99 ευρώ

Φόρεσε το άνετα και τον χειμώνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο άνετο παντελόνι στην πιο τέλεια τιμή - Φοριέται με όλα και θα το βρεις στα Zara με 9,99 ευρώ

Μπορεί οι θερινές εκπτώσεις να σταμάτησαν, ωστόσο, αν μπεις στην διαδικτυακή σελίδα των Zara και συγκεκριμένα στην κατηγορία special prices, θα βρεις ρούχα σε μοναδικά χαμηλές τιμές. Πολλά κομμάτια δεν έχουν μείνει, όμως σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου αρέσει.

Στην κατηγορία αυτή και εμείς, βρήκαμε το πιο άνετο παντελόνι που θα φορέσεις, αλλά και που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και τα περισσότερα από τα παπούτσια σου. Sneaker και πέδιλα (δείτε και άλλα παπούτσια).

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση. Έχει λεπτομέρεια ζώνη από το ίδιο ύφασμα που ρυθμίζεται με φιόγκους και φαρδύ μπατζάκι. Εκτός από μαύρο χρώμα, βγαίνει και σε πράσινο και της άμμου.19,95

  • 9,99 EUR

Zara άνετο μαύρο παντελόνι

Zara βαμβακερό παντελόνι

Πως να αγοράσεις σωστά στις εκπτώσεις

  1. Άνοιξε την ντουλάπα σου και δες τι έχεις και τι χρειάζεσαι.
  2. Ζήτα κάρτα αλλαγής για τις αγορές σου ή τσέκαρε αν το e-shop δέχεται επιστροφές. Μπορεί σύντομα να το μετανιώσεις.
  3. Αν σκοπεύεις να πληρώσεις με την πιστωτική σου, μη ξεχάσεις πως τα χρήματα είναι «δανεικά» και θα πρέπει να τα επιστρέψεις έντοκα.
  4. Ακόμη κι αν η προσφορά φαίνεται μεγάλη σκέψου αν θα έδινες αυτά τα χρήματα για ένα ρούχο ανεξαρτήτως εκπτώσεων.
  5. Μη βιάζεσαι να αγοράσεις κάτι. Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου το με ηρεμία. Καμιά φορά η καλύτερη λύση είναι να πάρεις την απόφαση το επόμενο πρωί.
  6. Μη συμβιβαστείς με κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις και δεν θ’ αγόραζες σ’ άλλη περίπτωση, απλά και μόνο επειδή το βρήκες σε καλή τιμή.
  7. Συνηθίζεις να ψωνίζεις από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αγαπάς; Τότε γέμισε το καλάθι σου, πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις. Μόλις περαστούν οι νέες τιμές θα έχεις προλάβει σίγουρα το απόθεμα.
  8. Πριν αγοράσεις κάτι, σκέψου καλά τι έχεις ήδη στην κατοχή σου και πως μπορείς αν το συνδυάσεις. Ένα ρούχο μπορεί να είναι πολύ όμορφο και σε καλή τιμή αλλά να μην πηγαίνει με τίποτα απ’ όσα έχεις. Αυτό, βέβαια, ίσως να είναι η αφορμή ν’ αγοράσεις ένα ολόκληρο καινούργιο look, αν το σηκώνει η τσέπη σου.
  9. Επένδυσε στα basics! Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για πολλά χρόνια και δεν υπόκεινται στα trends.