Ιδανικά για την επιστροφή στο γραφείο - 3 παπούτσια από τα Zara που θα αγαπήσεις αν είσαι πάνω από 40

Σικάτα και άνετα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιδανικά για την επιστροφή στο γραφείο - 3 παπούτσια από τα Zara που θα αγαπήσεις αν είσαι πάνω από 40

Το καλοκαίρι βρίσκεται σιγά σιγά προς το τέλος του και έτσι, έχει έρθει η ώρα να ανανεώσεις την την ντουλάπα σου για την νέα σεζόν. Τα Zara σου έχουν και πάλι τη λύση και μάλιστα στην καλύτερη τιμή!

Και ποια γυναίκα δε θέλει να ενισχύσεις την γκαρνταρόμπα της με νέα ζευγάρια παπούτσια που θα την κάνουν να εντυπωσιάσει κατά την επιστροφή της στο γραφείο, ενώ θα την κρατήσουν και άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, έχει επιλογές για κάθε γούστο!

Τα παπούτσια που σου προτείνουμε από τα Zara

Αφού σου δείξαμε τις must have τσάντες της εποχής (δες εδώ αναλυτικά τα σχέδια), ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με παπούτσια που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Ίσιο εξώφτερνο παπούτσι με πλεκτό σχέδιο. Λεπτομέρεια διακόσμηση με πέρλες στο μπροστινό μέρος. Μυτερό τελείωμα.

Τιμή: 35,95€

Zara ίσια παπούτσια

Ίσιο παπούτσι τύπου μοκασίνι από καστόρι. Ανυψωμένη γλώσσα και λεπτομέρεια φάσα με γαζιά στο κουντεπιέ.

Τιμή: 39,95€

Zara μοκασίνια

Δερμάτινο παπούτσι με μεσαίο τακούνι. Μυτερό τελείωμα. Τακούνι σε γεωμετρικό σχέδιο με μεταλλιζέ όψη.

Τιμή: 49,95€

Zara μπεζ mules

3 σύνολα από το Zara

Ξεκινάμε από ένα υπέρκομψο και πολύ ιδιαίτερο εμπριμέ set. Πρόκειται για αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι, top και κιμονό (δες εδώ και το κιμονό της Σμαράγδας Καρύδη). Σου εγγυώμαι πως θα είσαι η πιο στιλάτη. Το παντελόνι κοστίζει 39,95 € (κωδικός: 8063/222), το top 19,95 € (κωδικός: 8020/222), ενώ το υπέροχο αυτό κιμονό 39,95 € (κωδικός: 7930/204). Εάν ενδιαφέρεσαι και για τα ασορτί mules, θα σου πω πως βρίσκονται στα 49,95 € (κωδικός: 1339/010).

Συνεχίζουμε με μία λευκή ολόσωμη φόρμα, με σατινέ ύφασμα, ενσωματωμένη ζώνη, V ντεκολτέ και μακριά μανίκια που γυρνάνε. Ότι πιο elegant, και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Είναι ένα must have κομμάτι εάν είσαι από 30 έως 60 ετών (δες εδώ μερικά ακόμη must have κομμάτια στο Zara, από 17,95 €). Η ολόσωμη φόρμα κοστίζει 49,95 € (κωδικός: 8624/323).

Για το τέλος σου άφησα ένα πανέμορφο πράσινο, midi φόρεμα, με V ντεκολτέ και μακριά μανίκια. Έχει πούλιες σε όλο το μήκος του και είναι ιδανικό για μία βραδινή σου έξοδο. Μπορείς ακόμη να το φορέσεις και σε γάμο ή βάφτιση. Η τιμή του ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 6895/254). (Δες εδώ τσάντες, οι οποίες μοιάζουν ακριβές, όμως ξεκινάνε από 25,95 € στο Zara, με τις οποίες μπορείς να το συνδυάσεις)

Zara set, ολόσωμη φόρμα και φόρεμα

TAGS