Οι πρώτες αγορές του φθινοπώρου, στο Zara από 29,95 ευρώ - 4 κομμάτια κατάλληλα για όλες τις ηλικίες

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Οι θερμοκρασία αρχίζει και μειώνεται, η διάθεση μας για αγορές όμως, αυξάνεται. Η νέα φθινοπωρινή συλλογή του Zara έχει όσα χρειάζεσαι για το Σεπτέμβριο, γι' αυτό σήμερα θα σου δείξω τα must have κομμάτια στις πιο τέλειες τιμές. Πιο συγκεκριμένα θα σου δείξω δύο φορέματα, ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι παπούτσια. Εάν έχεις στυλιστικές απορίες, θα σου τις λύσω εδώ.

4 κομμάτια από το Zara

Θα ξεκινήσω με δύο υπέρκομψα φορέματα. Είναι μακρυμάνικα, εμπριμέ και ότι πρέπει για ένα all-day look. Αυτό που θα δεις στην αριστερή φωτογραφία συνδυάζει το μωβ, το κόκκινο και το καφέ, έχει ανοιχτή πλάτη και κοστίζει 89,95 € (κωδικός: 8606/860).

Στη δεξιά εικόνα έχουμε ένα floral, μαύρο φόρεμα με πράσινα, γαλάζια και κίτρινα λουλούδια, σε στιλ πουκάμισο, με κουμπιά και γιακά. Η τιμή του ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 8895/222)

Zara φόρεμα
Πηγή: www.zara.com

Δες εδώ 3 ακόμη υπέρκομψα, must have κομμάτια για τη νέα σεζόν, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, στο Zara, από 22,95 €.

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω δύο δερμάτινα είδη. Ξεκινάμε με ένα must have, ψηλόμεσο, μαύρο παντελόνι, με τσέπες patch μπροστά και πίσω, το οποίο βρίσκεται στα 29,95 € (κωδικός: 2969/243).

Τέλος, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου, όπως είπαμε σε προηγούμενο άρθρο, είναι τα loafers, ιδίως εάν είναι συνδυασμένα με λευκές κάλτσες. Στην παρακάτω εικόνα έχουμε ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα, με χρυσές λεπτομέρειες. Η τιμή τους βρίσκεται στα 39,95 € (κωδικός: 1506/010) και ταιριάζουν γάντι με το δερμάτινο παντελόνι (δες εδώ 4 ακόμη ζευγάρια που σου προτείνω).

Zara παντελόνι και παπούτσια
Πηγή: www.zara.com