Τα πιο άνετα και κομψά κομμάτια για τις μαμάδες - Στο Zara από 29,95 ευρώ, για τα πιο stylish, φθινοπωρινά looks

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Είσαι μανούλα ή γενικά τρέχεις όλη μέρα και χρειάζεσαι άνετα, κομψά κομμάτια; Είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Σήμερα έχω να σου προτείνω ρούχα και παπούτσια, τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια όλο το φθινόπωρο. Είναι όλα από το αγαπημένο μας Zara και βρίσκονται σε καταπληκτικές τιμές. Πάμε να τα δούμε και εάν έχεις στυλιστικές απορίες θα σου τις λύσω εδώ.

4 άνετα και κομψά κομμάτια από το Zara

Πρωτίστως έχω να σου προτείνω 2 στιλάτα παντελόνια. Όπως έχεις σίγουρα καταλάβει, οι φαρδιές γραμμές είναι η τελευταία τάση στα παντελόνια... πράγμα που μας βολεύει στην περίπτωση μας, καθώς είναι πολύ άνετα και ταυτόχρονα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παρακάτω βλέπουμε ένα μπεζ και ένα σε ανοιχτό ροζ, full length, σε ίδια γραμμή. Η τιμή του μπεζ βρίσκεται στα 29,95 € και είναι διαθέσιμο και σε μαύρο χρώμα (κωδικός: 7385/535), ενώ του ροζ στα 35,95 € (κωδικός: 3067/514).

Zara παντελόνια
www.zara.com

Στην συνέχεια έχουμε ένα πανέμορφο πλεκτό φόρεμα, με ρίγες και τσέπες patch. Ταιριάζει με πολλά παπούτσια, όπως ψηλές μπότες, μποτάκια ή sneakers. Η τιμή του ανέρχεται στα 35,95 € (κωδικός: 4331/159).

Δες επίσης 3 ακόμη must have φορέματα, που θα φοράς όλο το φθινόπωρο, στο Zara από 19,95 €.

Το φόρεμα ταιριάζει επίσης με μπαλαρίνες, σαν αυτές που θα δεις παρακάτω και όπως έχουμε πει είναι το big trend του φθινοπώρου (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες τάσεις). Οι εν λόγω μπαλαρίνες είναι σε μαύρο χρώμα, μυτερές μπροστά, με αγκράφα. Είναι διαθέσιμες και σε χακί χρώμα και κοστίζουν 49,95 € (κωδικός: 2507/010).

Zara φόρεμα
www.zara.com