Special prices στο Zara - Φόρεματα, παντελόνια και γόβες με κάτω από 19,99 ευρώ

Εσύ ποια θα επιλέξεις;

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Το αγαπημένο μας Zara φημίζεται για τα οικονομικά του ρούχα και αξεσουάρ. Τώρα όμως έχει μερικά κομμάτια, τα οποία είναι εκπτωτικά, στην κατηγορία "SPECIAL PRICES" και έχω εντοπίσει τα πιο τέλεια, στις πιο τέλειες τιμές. Παρακάτω έχω να σου προτείνω τις αγαπημένες μου επιλογές σε φορέματα, παντελόνια και γόβες, τα οποία βρίσκονται σε τιμές χαμηλότερες των 19,95 €.

6 οικονομικά κομμάτια στο Zara

Θα ξεκινήσω με ένα άνετο ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή. Πρόκειται για αυτό που θα δεις παρακάτω, το οποίο βγαίνει σε πέντε χρώματα, όμως εγώ έχω να σου προτείνω το φούξια και το εκρού. Η τιμή του ανέρχεται στα 15,99 € μόνο (κωδικός: 5427/535). Θα σε βολέψει όλες τις ώρες της ημέρας.

Δες εδώ 5 οικονομικά και κομψά σακάκια, με τα οποία μπορείς να συνδυάσεις αυτά τα παντελόνια.

Zara παντελόνια
www.zara.com

Στη συνέχεια έχουμε δύο ζευγάρια γόβες. Είναι ότι πιο κομψό και ένα must have ζευγάρι παπούτσια για το φθινόπωρο. Παρακάτω έχω να σου προτείνω ένα ζευγάρι λευκές, οι οποίες κοστίζουν 15,99 € μόνο (κωδικός: 3202/010) και ένα ζευγάρι μαύρες, που δένουν στη γάμπα με κορδόνια, στα 17,99 € (κωδικός: 2215/910).

Δες εδώ 4 ακόμη παρόμοια ζευγάρια γόβες, που σου πρότεινα πρόσφατα σε άλλα χρώματα.

Zara γόβες
www.zara.com

Για το τέλος άφησα δύο υπέρκομψα mini φορέματα. Το ένα είναι λευκό, με V ντεκολτέ, χωρίς μανίκια και με βάτες και το άλλο σκούρο πράσινο, από ύφασμα με μείγμα λινού, ασύμμετρη λαιμόκοψη και φαρδιά τιράντα. Το λευκό βρίσκεται στα 19,99 € (κωδικός: 7941/460) και το πράσινο στα 19,99 € επίσης (κωδικός: 7904/343).

Zara φόρεμα
www.zara.com