Αυτό το πλεκτό έχει κάνει θραύση και το φοράνε όλες οι fashionistas - Το πουλάει στο Zara, από 29,95 ευρώ, σε 4 σχέδια

Είναι ένα must have κομμάτι και δε θα το βγάλεις όλο το φθινόπωρο

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα must have κομμάτι της νέας σεζόν, το πλεκτό ριγέ πουλόβερ που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό και φορέθηκε ακόμη και στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Είναι casual, όμως μπορείς να το συνδυάσεις έτσι, ώστε να στέκεται και σε μία βραδινή έξοδο. Πρόκειται για ένα πασπαρτού κομμάτι, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε κρατάει ζεστή όλο το φθινόπωρο. Θα το δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Πλεκτό ριγέ
Instagram - @_jessicaskye, @lucywilliams02, @annabelrosendahl

Φυσικά το Zara έχει όχι ένα, αλλά αμέτρητα σχέδια από το συγκεκριμένο πλεκτό. Πάμε να δούμε τις 4 αγαπημένες μου επιλογές.

4 πλεκτά από το Zara

Για αρχή έχω να σου προτείνω ένα ασπρόμαυρο, με φερμουάρ στο λαιμό και όρθιο γιακά, το οποίο κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 3519/125). Εάν δεν θέλεις μακρυμάνικο πλεκτό, μπορείς να αγοράσεις κοντομάνικο, όπως αυτό το εκρού με μπλε ρίγες μπλουζοφόρεμα, που θα δεις στη δεξιά εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας. Η τιμή του ανέρχεται στα 35,95 € (κωδικός: 4331/159)

Πλεκτό ριγέ Zara
www.zara.com

Μπορείς να τα συνδυάσεις με sneakers, για μία casual εμφάνιση. Δες εδώ τα 2 sneakers, τα οποία είναι η μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια φέτος. Αγόρασε τα πριν τα πάρουν όλοι.

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω δύο με κόκκινες ρίγες. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας έχουμε μία εκρού μπλούζα, η οποία κοστίζει 29,95 € (κωδικός; 8689/104), ενώ στη δεξιά ένα πουλόβερ με φερμουάρ στο λαιμό και όρθιο γιακά, σε σκούρο μπλε, στα 29,95 € επίσης (κωδικός; 6427/102).

Πλεκτό ριγέ Zara
www.zara.com