Become a fashion icon: Αυτές είναι οι 4 πιο περιζήτητες designer τσάντες με λουρί

Θα απογειώσουν το look σου

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @despi_naka
Instagram - @despi_naka

Οι τσάντες που θα σου προτείνω σήμερα, φορέθηκαν στις Εβδομάδες Μόδας του Παρισιού και του Μιλάνου. Τα καταστήματα Καλογήρου έχει πολλά designer brands και μπορείς να βρεις τεράστια ποικιλία, όχι μόνο σε τσάντες και παπούτσια, αλλά και ρούχα και αξεσουάρ. Έχω εντοπίσει τις 4 πιο περιζήτητες designer τσάντες με χερούλι... πάμε να τις δούμε.

4 τσάντες που θα απογειώσουν το look σου

Θα ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μου εταιρία Jacquemus. Έχει αμέτρητα minimal τσαντάκια, αυτό όμως που έχω να σου προτείνω είναι σε φούξια, με αλυσίδα σε ασημί και χρυσό, που κρέμεται (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Ο οίκος Jummy Choo, έκανε στην κυριολεξία θραύση στο Παρίσι, γι' αυτό παρακάτω θα δεις μία τιρκουάζ, για να την συνδυάσεις τέλεια, με ένα total black look (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω μία τσάντα σε ιριδίζον, μεταλλιζέ χρώμα. Αυτή που θα δεις στην φωτογραφία παρακάτω είναι από την εταιρία Amina Muaddi (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Τέλος, εάν είσαι του μαύρου, θα επιλέξεις αυτήν από την εταιρία By Far, η οποία έχει λεπτομέρειες με στρας, σε όλο το μήκος της (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Δες εδώ και 5 αξεσουάρ στο Zara, που θα απογειώσουν το look σου. Ξεκινάνε από 15,95 € μόνο.

Τσάντες Καλογήρου
www.kalogirou.com