6 κομμάτια που μοιάζουν σα να τα πήρες από τον οίκο Celia Kritharioti, όμως ξεκινάνε από 29,99 ευρώ - Θα τα βρεις στο Zara

Φορέματα, tops και γόβες στις πιο χαμηλές τιμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: www.zara.com
Πηγή: www.zara.com

Η νέα συλλογή του Zara, έχει κομμάτια τα οποία είναι πραγματικά σαν κοσμήματα. Φορέματα, γόβες και tops, με γυαλιστερές, μεταλλιζέ λεπτομέρειες, τα οποία έχουν την ίδια αισθητική, με τα πανέμορφα ρούχα του οίκου Celia Kritharioti (Δες εδώ το fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού).

Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ποιότητας των προϊόντων... ωστόσο μπορείς να λάμψεις και εσύ, με πολύ χαμηλό budget. Πάμε να δούμε 6 κομμάτια που ξεχωρίσαμε για εσένα.

6 glam items στο Zara

Θα ξεκινήσουμε με ένα μεταλλιζέ-ροζ, mini φόρεμα, με γιακά, λαιμόκοψη halter, σε ριχτή γραμμή. Η τιμή του ανέρχεται στα 79,95 € (κωδικός: 2855/203). Στη διπλανή εικόνα έχουμε ένα crop top, με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Έχει λεπτομέρεια με πολύχρωμα απλικέ στρας και κλείσιμο στην πλάτη με μεταλλική κόπιτσα. Η τιμή του βρίσκεται στα 39,95 € (κωδικός: 2855/100).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Συνεχίζουμε με ένα ακόμη υπέροχο φόρεμα, το οποίο είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το μαύρο και ένα πολύ ιδιαίτερο ιριδίζον-πολύχρωμο. Κοστίζει 79,95 € (κωδικός: 2855/205).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Τέλος, θα ολοκληρώσεις το αστραφτερό look σου με τις γόβες που θα δεις παρακάτω. Είναι διαθέσιμες σε τιρκουάζ και σε ασημί χρώμα, έχουν στρας σε όλο το μήκος του μπροστινού μέρους και δένουν με κορδόνια στον αστράγαλο. Κοστίζουν 29,99 € μόνο (κωδικός: 2210/010).

Δες εδώ και 4 τσάντες από το Ζara, οι οποίες μοιάζουν σα να τις πήρες από ακριβό οίκο, όμως κοστίζουν μόνο 22,95 € και ταιριάζουν τέλεια με όλα αυτά τα κομμάτια.

Zara γόβες
www.zara.com