3 εμβληματικά κομμάτια που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση - Θα τα βρεις στο Zara από 12,95 ευρώ

Τσάντα, γόβες και ένα αξεσουάρ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό πρέπει να δώσεις βάση σε αυτές. Σήμερα λοιπόν έχω να σου προτείνω 3 κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου. Είναι όλα πολύ ιδιαίτερα και δεν περνούν απαρατήρητα. Θα τα βρεις στο αγαπημένο μας Zara, σε καταπληκτικές τιμές.

3 εμβληματικά κομμάτια στο Zara

Η τσάντα που θα δεις παρακάτω, ταιριάζει με όλα και μπορείς να την φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι μικρή, σε τετράγωνο σχήμα με χάντρες. Έχει φόδρα στο εσωτερικό, χειρολαβές και μακρύ λουρί για πέρασμα χιαστί με αλυσίδα. Η τιμή της ανέρχεται στα 35,95 € (κωδικός; 6692/010).

Zara τσάντα
www.zara.com

Συνεχίζουμε με ένα ζευγάρι εμβληματικές, κόκκινες γόβες που θα λατρέψεις. Πρόκειται για ένα εξώφτερνο, δερμάτινο παπούτσι, με ασύμμετρο κόψιμο και μυτερό τελείωμα. Βρίσκεται στα 69,95 € (κωδικός: 1252/010).

Zara γόβες
www.zara.com

Τέλος, το αξεσουάρ που θα δούμε πολύ το φθινόπωρο και τον χειμώνα είναι τα ψηλά γάντια από τούλι. Το Zara έχει μία μεγάλη ποικιλία. Αυτά που θα δεις παρακάτω, είναι χωρίς δάχτυλα, μαύρα, με shimmer. Βρίσκονται στα 12,95 € μόνο (κωδικός: 3920/228).

Δες εδώ 5 ακόμη αξεσουάρ στο Zara, που θα απογειώσουν το look σου. Μοιάζουν πανάκριβα, όμως ξεκινάνε από 15,95 €.

Zara γάντια
www.zara.com