Αυτό είναι το πιο κομψό και εντυπωσιακό σύνολο για τις γιορτές και τις βραδινές εξόδους - Στο βρήκαμε στο Zara σε τέλειες τιμές

Ταιριάζει σε όλους του τύπους σώματος και σε όλες τις ηλικίες

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Ακόμη ψάχνεις βραδινό σύνολο για τις γιορτές; Στο έχω βρει στο Zara και θα το φοράς για πολλά χρόνια, καθώς είναι ένα co-ord set, ταυτόχρονα κομψό αλλά και εντυπωσιακό, το οποίο ταιριάζει σε όλους του τύπους σώματος και σε όλες τις ηλικίες. Πάμε να το δούμε!

Ένα σύνολο από το Zara

Πιο συγκεκριμένα το co-ord set απαρτίζεται από κεντημένη φούστα και τοπ. Η φούστα είναι ψηλόμεση, midi, με θηλιές, κεντήματα με απλικέ πούλιες και χάντρες, τελείωμα με πλαϊνά σκισίματα στο κάτω μέρος και ασορτί φόδρα. Η μπλούζα είναι αμάνικη με στρόγγυλη κλειστή λαιμόκοψη από βελούδο, ίδια κεντήματα με τη φούστα, εσωτερικό τοπ με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές τιράντες και κλείσιμο στην πλάτη με ασορτί φιόγκους.

Η τιμή της φούστας ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 9344/106), ενώ του τοπ 39,95 € (κωδικός: 9343/106). Και τώρα θα αναρωτιέσαι με τι παπούτσια θα το συνδυάσεις... δε θα σε αφήσω έτσι... θα τα δεις στη συνέχεια.

Zara σετ
www.zara.com

Το υπέροχο αυτό σύνολο που είδαμε προηγουμένως ταιριάζει γάντι με τα εξώφτερνα γοβάκια, με kitten τακούνι που θα δεις παρακάτω. Έχουν ένα τέλειο ασημί μεταλλιζέ χρώμα, το οποίο ενώ είναι πολύ ιδιαίτερο, συνδυάζεται πολύ εύκολα με πολλά σύνολα και χρώματα. Η τιμή τους βρίσκεται στα 79,95 € (κωδικός: 1253/010).

Πρόσφατα σου πρότεινα ένα υπέρκομψο, διαχρονικό φόρεμα από το Massimo Dutti, το οποίο ταιριάζει επίσης με αυτά τα τακούνια (δες το εδώ).

Zara παπούτσια
www.zara.com