Αυτά τα 3 εκπτωτικά κομμάτια θα πάρεις από το Zara - Μπουφάν, μποτάκια και παντελόνι από 22,99 ευρώ

Πρόλαβε τα!

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Hello Zara lovers! Σήμερα θα δούμε τα πιο στιλάτα εκπτωτικά κομμάτια που θα βρεις αυτή τη στιγμή στα καταστήματα και το online store του Zara. Είναι περίοδος προσφορών και τα περισσότερα μαγαζιά έχουν καταπληκτικές τιμές... σου έχω ξεχωρίσει ωστόσο τα must haves! Πάμε να δούμε ένα μπουφάν, ένα ζευγάρι μποτάκια και ένα τέλειο παντελόνι.

3 must haves, εκπτωτικά κομμάτια στο Zara

Ξεκινάμε με ένα aviator jacket, το οποίο έχουμε πει αμέτρητες φορές πως είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Αυτό που σου προτείνω παρακάτω, είναι double face ταμπά, με μπεζ γούνα από συνθετικό μαλλί προβάτου. H τιμή του ανέρχεται στα 35,99 €, αντί 59,95 € (κωδικός: 6318/237).

Zara μπουφάν
www.zara.com

Δε θα μπορούσα να μη σου προτείνω ένα cargo παντελόνι. Αυτό που θα δεις παρακάτω είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το μαύρο και την απόχρωση της άμμου. Είναι ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και κοστίζει 22,99 €, αντί 35,95 € (κωδικός: 7102/504).

Zara παντελόνι
www.zara.com

Τέλος, έχουμε ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα μποτάκια, με στρόγγυλη μύτη, μεγάλη σόλα και κλείσιμο με φερμουάρ μπροστά. Κοστίζουν 45,99 €, αντί 79,95 € (κωδικός: 1124/010).

Δες εδώ ακόμη μία γούνα, παντελόνι και μποτάκια στο Zara, από 35,95 €.

Zara μποτάκια
www.zara.com