Ένα total white και ένα total black σύνολο, είναι τα μόνα που θα χρειαστείς από το Zara το Δεκέμβριο - Κομμάτια από 29,95 ευρώ

Μονοχρωμία - κομψότητα - διαχρονικότητα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Καλή εβδομάδα Zara lovers! Με αφορμή την ερώτηση που μου έκανε μία φίλη, σχετικά με το τι να φορέσει τα Χριστούγεννα που είναι καλεσμένη στο σπίτι των γονιών του φίλου της (δες εδώ τι της πρότεινα), θα σου μιλήσω για μονοχρωμία και κομψότητα. Με total white και total black look, δε χάνεις ποτέ και η νέα συλλογή του Zara έχει τα κομμάτια που χρειάζεσαι για την πιο chic εμφάνιση. Πάμε να τα δούμε!

4 κομμάτια από το Zara

Total black

  • Θα επιλέξεις ένα απίστευτο bustier, από ύφασμα με μείγμα βισκόζης, με ασύμμετρο ντεκολτέ και κάτω μέρος, στα 49,95 € (κωδικός: 8983/707).
  • Θα το συνδυάσεις με παντελόνι skinny, με μεσαία μέση, από ύφασμα με μείγμα από βισκόζη, στα 39,95 € (κωδικός: 8779/420).

Μαύρο σύνολο Zara
www.zara.com

Total white

  • Θα επιλέξεις πουκάμισο σατινέ, με γιακά και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα και ασύμμετρο κάτω μέρος, στα 29,95 € (κωδικός: 4437/048) (είναι διαθέσιμο σε ακόμη 3 χρώματα).
  • Θα το συνδυάσεις με ψηλόμεση, σατινέ, μίντι, φούστα, από βισκόζη, με τελείωμα σε σκίσιμο, στα 39,95 € (κωδικός: 8166/428)

Λευκό σύνολο Zara
www.zara.com