Ιδανικό για την παραμονή Πρωτοχρονιάς - Θα σε κοιτάει ολόκληρο το μαγαζί με αυτό το κατακόκκινο φόρεμα από τα Zara

Θα κλέψεις όλα τα βλέμματα χωρίς καμία αμφιβολία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Unsplash / Kelsey Chance
Unsplash / Kelsey Chance

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και ήδη οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει από τώρα τις ετοιμασίες για το βράδυ, μιας και είναι η μέρα που βρισκόμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε.

Εμείς οι γυναίκες, δε, σίγουρα εδώ και μέρες έχουμε βρει τι θα φορέσουμε προκειμένου να υποδεχτούμε το 2023 πιο λαμπερές από ποτέ. Ωστόσο, είναι πιθανόν πολλές να μην έχουν προλάβει ακόμα να αγοράσουν το ρούχο τους για το βράδυ, ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος, μιας και τα μαγαζιά είναι ανοιχτά μέχρι αργά (δείτε εδώ αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων για σήμερα).

Σίγουρα λοιπόν πρέπει να ρίξετε και μια ματιά στα Zara, γιατί εμείς έχουμε να σας προτείνουμε ένα φοβερό κόκκινο φόρεμα, που φωνάζει παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Είναι ξεκάθαρα η επιτομή της θηλυκότητας, του δυναμισμού και του sexiness. Ένα κόκκινο φόρεμα, έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές του, ωστόσο έχει μία σταθερή θέση σε όλες τις γυναικείες ντουλάπες.

Το συγκεκριμένο μάλιστα που σας προτείνουμε εμείς είναι κομψό, άκρως θηλυκό και πολύ εορταστικό. Επίσης, είναι ένα midi φόρεμα με halter neck και μάλιστα είναι από τη νέα συλλογή της Zara.

Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ή μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μπορείς να προτιμήσεις κι ένα ζευγάρι party shoes, δηλαδή γόβες ή πέδιλα διακοσμημένα με στρας ή glitter.

Το ιδανικό κόκκινο φόρεμα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς

  • ΦΟΡΕΜΑ HALTER
  • Φόρεμα με λαιμόκοψη halter και κορδόνι.
  • ΚΟΚΚΙΝΟ | 0219/112
  • 29,95 EUR

Το ιδανικό κόκκινο φόρεμα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Μάλιστα, μπορείς σαν πανωφόρι να επιλέξεις αυτό το παλτό του ονείρου! Είναι μαύρο, μακρύ από σύμμεικτο ύφασμα με μαλλί κι έχει γιακά με λεπτομέρεια απλικέ και ασορτί αφαιρούμενη συνθετική γούνα. Ανακυκλώσιμο ύφασμα κι έχει και δετή ζώνη! Τι άλλο να σου πούμε πια; Μια εικόνα ίσιον χίλιες λέξεις...

  • ΜΑΥΡΟ | 8551/744
  • 139,00 EUR

Zara παλτό

TAGS