Φοριέται άνετα σε γάμο, βάφτιση και σε club - Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara που ξεπουλάει

Μόνο με 35,95 ευρώ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φοριέται άνετα σε γάμο, βάφτιση και σε club - Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara που ξεπουλάει

Ανοίγει ο καιρός και σιγά σιγά αρχίζουν και οι βαφτίσεις, οι γάμοι και οι έξοδοι με της παρέες γενικότερα. Κι εμείς εδώ στο youweekly.gr σου έχουμε την λύση για να την βγάλεις "καθαρή" σε όλες αυτές τις περιπτώσεις με ένα μόνο ρούχο. Και αυτό δεν είναι άλλο από μία ολόσωμη φόρμα.

Σου βρήκαμε μία τέλεια και οικονομική επιλογή στα Zara, με μόνο 35,95 ευρώ, η οποία έχει φούξια χρώμα που ταιριάζει σε μελαχρινές, ξανθές και κοκκινομάλλες, καθώς κάνει τρομερή αντίθεση, έχει κοψίματα στα πλευρά και είναι αρκετά φαρδιά, ώστε να υπάρχει άνεση όσα ώρα κι αν είσαι έξω.

Διαβάστε επίσης: Κάνει χαμό στα Zara: Πίσω είναι σορτς αλλά μπροστά φούστα - Βγαίνει σε 3 τζιν χρώματα και κοστίζει 22,95 ευρώ

Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara για γάμους & βαφτίσεις

Μπορείς να την συνδυάσεις με πέδιλα σε διάφορα χρώματα, είτε πιο "ήσυχα" για να μιλήσει το ρούχο από μόνο του, είτε χρωματιστά και έντονα αν έχεις διάθεση για color blocking, ενώ λόγω του ανοιχτού λαιμού ταιριάζουν και τα κολιέ ή τα μακριά σκουλαρίκια.

Διαβάστε επίσης: Είναι μαύρα, άνετα και κοστίζουν μόλις 25,99 ευρώ - Τα πέδιλα των Zara που έχουν "εξαφανιστεί" και επανακυκλοφορούν

ΦΟΥΞΙΑ | 3897/058

Ολόσωμη φόρμα ZARA

Ολόσωμη φόρμα φούξια από ZARA

Ταιριάζει πολύ με αυτή την τσάντα των 12,99 ευρώ

Μπήκε Άνοιξη και ψάχνεις μια λευκή τσάντα που θα ταιριάζει με τα περισσότερο ρούχα σου; Σου την βρήκαμε λοιπόν στην κατηγορία με τα εκπτωτικά των Zara. Κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ και θα την κρατάς σε κάθε σου εμφάνιση.

Επίσης, χωράει τα πάντα! Έχει μόνο ένα φερμουάρ και είναι αρκετά άνετη για να βάλεις μέσα όλα όσα χρειάζεσαι. Από το πορτοφόλι σου μέχρι και το μικρό τσαντάκι που έχεις μέσα τα προϊόντα υγιεινής (μαντηλάκια, υγρό απολυμαντικό κλπ).

Μπορείς να την κρατήσει από το πρωί στις δουλειές σου, στο γραφείο, ακόμη και στον απογευματινό καφέ ή στο φαγητό. Πάντα βέβαια, με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Δείτε επίσης: Έπεσε ένα δεκάρικο κάτω και "εξαφανίζεται" - Ένα από τα πιο άνετα παντελόνια των Zara μόνο με 17,99 ευρώ

Πρόκειται για την μικρή τσάντα city με χειρολαβές και μακρύ αφαιρούμενο λουρί για πέρασμα χιαστί με αλυσίδα. Κλείνει με φερμουάρ.

Εκρού | 6081/110

Zara τσάντες

Zara λευκή τσάντα

Zara συλλογή με τσάντες