Το πιο must-have sporty σύνολο της σεζόν μόνο με 52 ευρώ!

Είναι μεγάλη τάση στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Θέλεις να ανανεώσεις την αθλητική σου γκαρνταρόμπα και σκέφτεσαι το κόστος; Δεν ξέρεις πού θα βρεις μοδάτα αλλά και... βολικά για το πορτοφόλι σου κομμάτια; Η απάντηση είναι εδώ μόνο για σένα! Το street style σού δείχνει την πιο μεγάλη sporty τάση της σεζόν (δες εδώ τις τρέχουσες τάσεις), που έχουν φορέσει οι fashionistas ανά τον κόσμο και εμείς σου... δείχνουμε πού θα βρεις οικονομικά κομμάτια, για να δημιουργήσεις το σύνολο μόνο με 52 ευρώ! Οπότε δεν έχεις πρά να τσεκάρεις τις προτάσεις μας και να βγεις στους δρόμους της πόλης πιο στυλάτη από ποτέ.

8 φθινοπωρινά all-day outfits για την πιο στυλάτη επιστροφή στην πόλη!

sporty σύνολο

Ταιριάζει το ροζ με το γαλάζιο;

Eρώτηση που κάνουν οι περισσότερες κοπέλες όταν βλέπουν στον δρόμο ή στις βιτρίνες τα δύο χρώματα αυτά σε συνδυασμούς και τα προσπερνούν, θεωρώντας ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους ή ότι εκείνες δεν τα υποστηρίζουν με το στυλ τους. Ωστόσο, καταρρίπτεται και αυτός ο "κανόνας", και δες γιατί:

  • Πρώτος ο Tom Ford συνδύασε πέρυσι το φούξια με το μπλε, για ν'ακολουθήσουν κι άλλοι μόδιστροι στις πασαρέλες τους, οπότε εμπιστεύσου τους ειδικούς της μόδας και τόλμησε τον συνδυασμό.
  • Η Pantone (μέγας γνώστης των χρωμάτων και των συνδυασμών) βάζει το κοριτσίστικο ροζ δίπλα στο... αγορίστικο μπλε, σε αγαστό συνδυασμό, όπως στα παιδικά μας χρόνια (αν είχες αδελφό), όπου γαλάζιο και ροζουλί έπαιζαν πολύ δίπλα-δίπαλ στην ντουλάπα και ήταν χάρμα οφθαλμών το αποτέλεσμα.
  • Το ζητούμενο στο στυλ είναι με κάποιο τρόπο να κάνεις δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου, οπότε το color blocking των τελευταίων ετών είναι ο τρόπος για να το πετύχεις. Ροζ και γαλάζιο δεν θα σε προδώσουν ποτέ. Κι αν έχεις απορίες, δες πως θα "μπλέξεις" μεταξύ τους τα χρώματα με τον σωστό τρόπο.
  • Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως το ροζ και το γαλάζιο αποτελεί σε συνδυασμό την πιο hot πρόταση στην εσωτερική διακόσμηση (όχι δεν έχω ξεφύγει από το θέμα μου), αφού αυτό δηλώνει ξεκάθαρα πως τα υφάσματα με τους εν λόγω τόνους είναι απόλυτα ταιριαστά μεταξύ τους.
  • Το ροζ είναι ένα άκρως θηλυκό χρώμα, που αποπνέει ρομαντισμό, οπότε για να μη δείξεις... γλυκανάλατη, έρχεται το πιο δυναμικό γαλάζιο για να φτιάξει την ισορροπία. Γιατί θέλεις και θηλυκότητα στο look σου αλλά και ένταση στο σύνολό σου.

Η Chiara Ferragni σού προτείνει άλλο ένα sporty σύνολο για να το έχεις ως εναλλακτική πρόταση στην ντουλάπα σου.

Φτιάξε το σύνολο με μόλις 52 ευρώ

Η καμπαρντίνα φρόντισε να είναι σε φαρδιά γραμμή για να αποκτήσεις περισσότερη άνεση αλλά και στυλ.

γαλάζια καμπαρντίνα

Κοστίζει €33,63 και θα την βρεις εδώ

ροζ φούτερ

Το φούτερ κοστίζει €7,65 και θα βρεις το βρεις εδώ

ροζ παντελόνι φόρμας

Το παντελόνι κοστίζει €11,05 και θα το βρεις εδώ