10 χριστουγεννιάτικα πουλόβερ που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Θα βγάλουν από τώρα τον πιο festive εαυτό σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Κάποιες από εμάς τα θεωρούμε... άσχημα, άλλες κακόγουστα και ορισμένες δεν κάνουν γιορτές χωρίς αυτά! Τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ (δες πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου με 6 τρόπους) μπορεί να είναι εποχικά, ωστόσο σού βγάζουν εύκολα από μέσα τον festive χαρακτήρα σου και σε βάζουν σε mood Χριστουγέννων, ενώ μπορείς πλέον να τα φοράς και of season, αφού, το ξέρεις καλά, τα ugly grandpa sweaters είναι μεγάλη τάση φέτος στον κόσμο της μόδας.

Έτσι είτε είσαι winter ready είτε festive ready, καλά θα κάνεις να αποκτήσεις τα πιο μοδάτα κομμάτια της σεζόν - και γιατί όχι να φροντίσεις για τα δώρα των φίλων σου, δημιουργώντας την gift list σου με πολλά xmas sweaters.

Επένδυσε σε 10 xmas πουλόβερ

Στην ερώτηση "γιατί να τα προτιμήσεις;", η απάντηση είναι εύκολη: Τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ συνδυάζουν κομψότητα-πρακτικότητα-ζεστασιά. Είναι το κομμάτι-κλειδί που θα βάλει μια εορταστική νότα στο look σου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα θεωρήσεις ξεπερασμένα ή κιτς! Φέτος ειδικά κάνουν δυναμικό comeback και προσγειώνονται στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα (φτιάξε την capsule συλλογή σου με 40 it-items) όπως ακριβώς περιμένουμε τον Άι Βασίλη με τα δώρα του την Παραμονή.


Θα τα βρεις στην αγορά σε πολλά σχέδια και χρώματα, για να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και πάνε με το στυλ σου, από πολύχρωμα με ταράνδους και γκι, μέχρι μονόχρωμα με έλατα και έλκηθρα ή μηνύματα, όλα θα σου πουν "Merry Christmas" με τον δικό τους στυλιστικό τρόπο.

6 τρόποι για να εντάξεις το βελούδο στα all-day looks σου

Στη δεύτερη ερώτηση "πού θα τα φορέσω βρε παιδί μου;", η απάντηση κι εδώ είναι απλή: Τα xmas sweaters φοριούνται παντού, από το εορταστικό gathering με την οικογένεια, το στόλισμα του δέντρου και το xmas brunch μέχρι το βράδυ που θα βγεις για ποτό με τις κολλητές σου. Διάθεση να έχεις και όπου κι αν πας θα κάνεις δήλωση μόδας!

Our shopping list

κόκκινο ριγέ

Κόκκινο, €33,99, La Redoute

πράσινο πουλόβερ

Με Άι Βασίληδες, €31,92, Urban Classics

πουλόβερ με τάρανδο

Με τάρανδο, €12,39, housebrand.com

μοβ πουλόβερ

Μοβ, €16,09, Frogies

κόκκινο πουλοβερ

Kόκκινο, €242, Desquard2

με δέντρο πουλόβερ

Mε χριστουγεννιάτικο δέντρο, €20,32, Only

γαλάζιο πουλόβερ

Γαλάζιο, €18,79, Frogies

πράσινο oneills

Με χιονάνθρωπο, €40, O'Neills

ριγε ροζ πουλόβερ

Ροζ, €23,51, Vero Moda

με τάρανδο πουλόβερ

Μπλε με τάρανδο, €30, Vero Moda