Το metallic dress από τα Zara που δεν θα... βγάλεις από πάνω σου τις γιορτές!

Κοστίζει μόλις 39,99 ευρώ και σύντομα θα είναι sold-out

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Φαντάζομαι ήδη έχεις ετοιμάσει τη λίστα σου για τις γιορτές, τι ρούχα και αξεσουάρ θα χρειαστείς, για να δώσεις το "παρών" στα γιορτινά καλέσματα πιο στυλάτη και λαμπερή από ποτέ. Φυσικά χρειάζεσαι το it-item των πάρτι, ένα λαμπερό φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και δεν θα το βγαλεις από πάνω σου όλες τις γιορτές.

Ένα metallic κομμάτι είναι αυτό που χρειάζεσαι, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των fashionistas ανά τον κόσμο, που πίνουν νερό στο όνομά του, αφού θα σου χαρίσει τις πιο stylish και to-the-point εμφανίσεις της σεζόν.

Get festive: 10 must-have party looks για να μπεις σε εορταστικό mood

Και φυσικά δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ για να το βρεις, αφού κάνοντας μια ενδελεχής έρευνα στα αγαπημένα μας καταστήματα, που φημίζοναι για τη high street fashion βρήκαμε ένα one-of-a-kind κομμάτι στα Zara, που αν δεν βιαστείς, σε λίγο σίγουρα θα γίνει sold-out, καθώς κοστίζει μόλις 39,99 ευρώ, τιμή πολύ οικονομική για ένα xmas dress.

Το metallic dress από τα Zara που κάνει δήλωση μόδας

Ανέκαθεν η ιστορία της μόδας θέλει στις γιορτές να φοράμε φορέματα-υπερπαραγωγή, προκειμένου να λάμψουμε κάτω από το γκι, ανταλλάσσοντας ευχές στυλάτες και λαμπερές. Τα χρόνια, βέβαια, πέρασαν και πλέον τα grande κομμάτια δεν φοριούνται μόνο την Παραμονή, αλλά με το σωστό styling κάνουν δήλωση μόδας και στις πρωινές μας εμφανίσεις. Έτσι κάνε focus στο metallic dress από τα Zara και δες πώς θα το συνδυάσεις για ένα glam look.

metallic dress zara

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με

πέδιλα lace-up

Lace up πέδιλα, €39,95, Zara

ασημί σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια, €12,95, Zara

Γιατί έχει γίνει viral

Είπαμε πως η τάση θέλει τα metallics στην κορυφή (δες άλλη μία πρόταση με metallic φόρεμα)οπότε έχεις ένα point από εδώ. Με πούλιες και κρόσια, θα σου χαρίσει αρκετές δόσεις λάμψης όπου κι αν βρεθείς, ενώ η loose γραμμή του κολακεύει όλα τα σώματα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

zara dress

Το μίνι μήκος του θα αναδείξει τα πόδια σου (και τα παπούτσια σου φυσικά), στηρίζοντας επάξια μια εμφάνιση σε ρεβεγιόν ή σε xmas party. Στα highlight του σημείωσε το γεγονός ότι διαθέτει V ντεκολτέ και μπορείς να το φορέσεις κι έτσι κι αλλιώς... Τι σημαίνει αυτό;

Tα κόκκινα γοβάκια είναι αυτά που χρειάζεσαι στις γιορτές

Φόρεσέ το με το άνοιγμα μπροστά, για μια πιο θηλυκή εμφάνιση, ή γύρισέ το ανάποδα, για να του χαρίσεις μια πιο cool εικόνα. Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνεις γιατί σε λίγο θα είναι sold-out!