Είσαι έτοιμη για μια απόδραση την Πρωτοχρονιά; 10 τσάντες που θα απογειώσουν το look σου

Χωράνε όλα τα απαραίτητα και χαρίζουν έχτρα στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είτε θέλεις μια άνετη τσάντα για την καθημερινότητά σου είτε σχεδιάζεις μια ρομαντική πρωτοχρονιάτικη απόδραση, ένα κομψό κομμάτι είναι απαραίτητο στην γκαρνταρόμπα σου. Με τα εορταστικά Σαββατοκύριακα να συνεχίζονται, όλοι χρειαζόμαστε μια chic τσάντα είτε για να βγούμε με άνεση στα μαγαζιά για τις αγορές μας, χωρίς να προβληματιστούμε πού θα βάλουμε τα δώρα, από κουτιά με σοκολάτες μέχρι ποτά και εορταστικά δωράκια για τους δικούς μας.

Για να μην κουβαλάς λοιπόν χάρτινες ή πλαστικές (ακόμα χειρότερα) σακούλες, επένδυσε σε μια μεγάλη τσάντα που θα την χρησιμοποιήσεις το ίδιο καλά στην καθημερινότητά σου όσο και για να αποδράσεις ένα Σαββατοκύριακο με την παρέα σου. Επέλεξε ένα βολικό κομμάτι που ταιριάζει με όλα σου τα looks, ενώ μπορείς εύκολα να την κρατήσεις σαν μίνι σακβουαγιάζ μαζί με την αγαπημένη σου shoulder bag.

Μια τέτοιου τύπου άνετη τσάντα (δες τα must-have κομμάτια μέχρι 50 ευρώ) είναι ο απαραίτητος σύντροφος για τις κοντινές αποδράσεις σου, αφού χωράει τα απαραίτητα, αλλά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και τις υπόλοιπες μέρες, καθώς συνδυάζει εύκολα την πρακτικότητα με το στυλ.

Δείτε επίσης: Πώς να ντυθείς στο χιόνι; 5 winter looks χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου

Τσέκαρε, λοιπόν, 10 οικονομικές προτάσεις και ετοιμάσου να κάνεις check-in σε ένα ορεινό ξενοδοχείο, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές. Πλέον δεν χρειάζεται να σκεφτείς πού θα χώσεις το κασκόλ και τα γάντια σου, ούτε το μικρό τσαντάκι με τα καλλυντικά σου! Άσε που χωράει το ipad, το αγαπημένο σου βιβλίο και τα ακουστικά σου!

10 best-of travel bags για να αποκτήσεις ASAP

Δώσε βάση στα χρώματα και στο σχέδιο έτσι ώστε να ταιριάζουν με όλα σου τα looks. Προτίμησε τσάντες μεσαίου μεγέθους και κινήσου στους τόνους των neutrals, με ήσυχα διακοσμητικά στοιχεία και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά! Αυτό σημαίνει πως χρειάζεσαι μια τσάντα πρακτική, μοδάτη και... πασπαρτού!

metallic bag

Μπεζ, €98, Ralph Lauren

black bag

Μαύρη, €83, Calvin Klein

soued bag

Σουέτ, €100, Pepe Jeans

σακίδιο

Με logo, €128, Valentino

red bag

Μπορντό, €78, Corsia

animal print bag

Animal printed, €33,99, bonprix.gr

μαύρη τσάντα μεγάλη

Χακί, €17,99, Zara

gold bag

Metallic, €33, Monnari

pink bag

Σουέτ, €71,40, Hunter

bronze bag

Μεταλλιζέ, €95, US Polo