KARKALIS: Xειροποίητα κοσμήματα που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο

Συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα με τη μοναδική τεχνοτροπία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

«Τα κοσμήματα έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να νιώθεις μοναδική». Έτσι έλεγε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, μια γυναίκα που γνώριζε τη σημασία ενός κοσμήματος καλύτερα από τον καθένα. Και η φράση αυτή παραμένει το ίδιο αναλλοίωτη στον χρόνο όπως και ένα καλό χειροποίητο δαχτυλίδι KARKALIS, που θα κάνει την αγαπημένη σου να νιώσει ξεχωριστή και θα απογειώσει το look της όπως της αξίζει.

Το ιδανικό δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου -και όχι μόνο- δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα διαχρονικής αξίας δαχτυλίδι KARKALIS, που θα το φοράει για χρόνια και θα της θυμίζει τον έρωτά σας.

δαχτυλίδι ζαφείρι

Χρυσό δαχτυλίδι Κ18 με σμαράγδι, €1.568 - Θα το βρεις εδώ

Τα κοσμήματα KARKALIS είναι σχεδιασμένα για να αναδείξουν τις ξεχωριστές στιγμές σας, διαθέτουν διαχρονική γοητεία και εξαιρετική τεχνοτροπία, και σίγουρα θα γίνουν το "φετίχ" της αγαπημένης σου, αναδεικνύοντας εύκολα ακόμα και τα πιο minimal outfits.

Τα κοσμήματα KΛRKΛLIS έχουν διαχρονική αξία

Κατασκευασμένα με προσοχή από υψηλής ποιότητας υλικά, χρυσός Κ18 και ασήμι 925, κάθε κομμάτι αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης KARKALIS στην ποιότητα και στο στυλ. Στα κοσμήματα KARKALIS θα ανακαλύψεις μοναδικά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, ενώ μια ποικιλία επιλογών, από τη σαγηνευτική λάμψη των αυθεντικών διαμαντιών μέχρι τα χρωματιστά ζιργκόν, θα σε βοηθήσει να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στη δική σου προσωπικότητα και στο στυλ σου.



Είτε προτιμάς αριστοκρατικά χρυσά κομμάτια είτε κομψά ασημένια κοσμήματα, η πλούσια συλλογή KARKALIS έχει αυτό που χρειάζεσαι για να αναδείξεις κάθε σου εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ. Επίλεξε το τέλειο χειροποίητο δαχτυλίδι, μενταγιόν, σκουλαρίκια ή βραχιόλι και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας στο look σου και να σου θυμίζει παράλληλα όλες τις ξεχωριστές στιγμές μαζί της. Δες μερικές ακόμα προτάσεις KARKALIS για να διαλέξεις:

σκουλαρίκια χρυσά

Χρυσά σκουλαρίκια Κ18 με διαμάντια και τιρκουάζ, €1.127 - Θα τα βρεις εδώ

μενταγιόν καρδιά

Χρυσό μενταγιόν-καρδιά Κ18 με ζαφείρια, €2.065 - Θα το βρεις εδώ

δαχτυλίδι φίδι

Xρυσό δαχτυλίδι Κ18 με σμαράγδι, €16.944,20 - Θα το βρεις εδώ

μενταγιόν δέντρο

Μενταγιόν-δέντρο από ασήμι 925, €41,30 - Θα το βρεις εδώ

Info

  • Διεύθυνση: Γλυφάδα- Αθηναϊκή Ριβιέρα - Γρ. Λαμπράκη 16
  • Τηλ.: 2108946282
  • Instagram: karkalisjewels
  • karkalis.gr