ΠΑΝΙΔΗΣ: Τα ωραιότερα παιδικά κοσμήματα για δεσποινίδες με στυλ

Χρυσή αίγλη για τις μικρές πριγκίπισσες με σκουλαρίκια που εντυπωσιάζουν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ΠΑΝΙΔΗΣ: Τα ωραιότερα παιδικά κοσμήματα για δεσποινίδες με στυλ

Καθώς η μόδα του 2024 ενσταλάζει λάμψη στις καθημερινές μας στιγμές, το κοσμηματοπωλείο ΠΑΝΙΔΗΣ μάς παρουσιάζει την καινούργια παιδική συλλογή που αφήνει το στίγμα της στον κόσμο του παιδικού κοσμήματος.

Πρόκειται για μια σειρά από παιδικά σκουλαρίκια που συνδυάζουν τον αγνό χρυσό με την παιχνιδιάρικη αύρα του σμάλτου, προσφέροντας ένα κομμάτι που όχι μόνο ομορφαίνει αλλά ενσωματώνει και αξίες όπως η αθωότητα και η χαρά. Τα ωραιότερα παιδικά κοσμήματα για δεσποινίδες με στυλ θα τα ανακαλύψεις στο κοσμηματοπωλείο ΠΑΝΙΔΗΣ.

Χρυσή αίγλη για τις μικρές πριγκίπισσες: Μια υπέροχη παιδική συλλογή με σκουλαρίκια

Η πρώτη πρόταση της συλλογής είναι τα παιδικά σκουλαρίκια με σχέδιο φιόγκο από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων με ροζ και λευκό σμάλτο. Το διακριτικό ροζ συνδυάζεται αρμονικά με τη λευκή απόχρωση, προσφέροντας μια ανέμελη και γλυκιά αύρα στις μικρές μας φίλες.

σκουλαρίκια φιόγκος

Θα τα βρεις εδώ

Η δεύτερη πρόταση της συλλογής είναι τα παιδικά σκουλαρίκια με σχέδιο στέμμα, επίσης από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων, αποκτά έναν ρομαντικό χαρακτήρα με την προσθήκη ροζ σμάλτου. Αυτά τα σκουλαρίκια αποτελούν το απόλυτο σύμβολο της παιδικής φαντασίας, κάνοντας κάθε κορίτσι να νιώθει σαν μια μικρή βασίλισσα του δικού της παραμυθιού.

σκουλαρίκια στέμμα

Θα τα βρεις εδώ

Χειροποίητες δημιουργίες

Κάθε σκουλαρίκι της συλλογής έχει δημιουργηθεί με τη φροντίδα και την ακρίβεια που χαρακτηρίζει το Κοσμηματοπωλείο ΠΑΝΙΔΗΣ εδώ και 93 χρόνια (1931-2024) . Με την άφιξη αυτών των κομματιών στην αγορά, οι νέες κολεξιόν αποκτούν έναν νέο σύμμαχο στην ποιότητα και την πολυτέλεια.

Επισκεφθείτε το panidis.gr και αφεθείτε στη μαγεία των χρυσών αυτών δημιουργιών, οι οποίες υπόσχονται να φέρουν μια λάμψη που μόνο η παιδική αθωότητα μπορεί να αναδείξει. Ανακαλύψτε τα στο κοσμηματοπωλείο Πανίδης στην Ελευσίνα (Πλούτωνος 2, Ελευσίνα 192 00 ) ή μέσω του e-shop και δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να λάμψουν με στυλ και ασφάλεια.

panidis jewels

Κι αν ακόμα δεν έχεις αποκτήσει το πιο όμορφο γούρι της χρονιάς, στο κοσμηματοπωλείο ΠΑΝΙΔΗΣ θα ανακαλύψεις χειροποίητα κομμάτια για να κάνεις δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου όλο τον χρόνο. Μπες στο panidis.gr και ανακάλυψε όλη τη συλλογή με Γούρια 2024, σε βραχιόλια και μενταγιόν, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια και φόρεσέ τα πολλά μαζί, κάνοντας ένα ευφάνταστο layering στο look σου.