Migato: 5 μαύρες μπότες που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις μέχρι 50 ευρώ - Πώς θα τις φορέσεις

Θα απογειώσουν τα χειμερινά σου outfits

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα στυλ κι αν δοκιμάσουμε, αλλάξουμε ή πειραματιστούμε, οι μαύρες μπότες παραμένουν σταθερή αξία στη χειμωνιάτικη γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού είναι διαχρονικές, ευέλικτες και ταιριάζουν σχεδόν όλα τα ρούχα της ντουλάπας μας. Όποιο κι αν είναι το σχέδιο ή το στυλ –μποτάκι με κορδόνια, combat boot, αρβυλάκι ή κομψό bootie– το μαύρο είναι το χρώμα στο οποίο μπορείς να βασιστείς όλο τον χρόνο.

Έτσι τώρα με τις εκπτώσεις να συνεχίζονται και τις προσφορές που υπάρχουν σε φυσικά καταστήματα αλλά και οn-line, κάνε ένα τσεκάρισμα στο Migato, για να βρεις τις μαύρες μπότες μέχρι 50 ευρώ που θα κάνουν δήλωση μόδας στα looks σου όλη τη σεζόν.


Μust-have σχέδια για τον χειμώνα του 2024

Όπως τα περισσότερα από τα basic items μιας γκαρνταρόμπας -κι αν δεν έχεις φτιάξει ακόμα την capsule συλλογή σου, δες 40 κομμάτια για να τη δημιουργήσεις- οι μαύρες μπότες αποτελούν σταθερή αξία στη μόδα. Ναι, υπάρχουν πάντα συγκεκριμένα σχέδια που είναι trendy κάθε σεζόν αλλά στο τέλος ένα σωστά επιλεγμένο ζευγάρι αντέχει σίγουρα στη δοκιμασία του χρόνου.

To να βρεις τη μαύρη μπότα που σου ταιριάζει δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση όσο μοιάζει. Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία επιλογών, εσύ πρέπει να ανακαλύψεις ένα ζευγάρι που να φτάνει ακριβώς στο σωστό σημείο και με τακούνι που να έχει άνετο ύψος. Μόνο έτσι θα νιώθεις άνετα και κατ' επέκταση θα το φοράς με τα πάντα: Από τζιν μέχρι μάξι φορέματα. Οπότε σού έχω 5 ζευγάρια μαύρες μπότες από το Migato μέχρι 50 ευρώ για να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει - γιατί όχι και όλες!

5 μαύρες μπότες μέχρι 50 ευρώ από το Migato

μαύρες ψηλές μπότες

Με χοντρό τακούνι, €49 - Θα τις βρεις εδώ

Style tip: Φόρεσέ τες πάνω από το skinny τζιν παντελόνι σου με ένα oversized πουλόβερ και μπουφάν-πάπλωμα!

μαύρες μπότες

Με αγκράφα, €49 - Θα τις βρεις εδώ

Style tip: Φόρεσέ τες με το slip dress σου για να βάλεις μια δυναμική πινείά στο σύνολο και ρίξε στους ώμους σου ένα blazer.

μαύρες χοντρόσολες

Με τετράγωνο τακούνι, €49 - Θα τις βρεις εδώ

Style tip: Φόρεσέ τες με τη μίνι πλισέ φούστα σου και ένα grandpa πουλόβερ, που θα συνδυάσεις με μια crop γούνα.

μαύρα μποτάκια

Με λάστιχο στο πλάι, €49 - Θα τις βρεις εδώ

Style tip: Φόρεσέ τες με το μίνι boho φόρεμά σου και ένα μακρύ παλτό.

μαύρα αρβυλάκια

Ιππασίας, €49 - Θα τις βρεις εδώ

Style tip: Φόρεσέ τες με το μαύρο κολάν σου και ένα loose πουλόβερ, επιλέγοντας ως πανωφόρι ένα κόκκινο οversized παλτό.