3 φορές που η Chara Ferragni φόρεσε το grandpa sweater και θέλουμε να την αντιγράψουμε

Από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα αυτήν τη στιγμή

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@charaferragni
instagram@charaferragni

Είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή της σεζόν για να ανοίξεις την ντουλάπα του... παππού σου και να ψάξεις για πουλόβερ (πώς θα το φορέσεις με 6 τρόπους)! Όχι, δεν σε κοροϊδεύω ούτε θέλω να σε τρομάξω, απλώς μία από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα είναι τα περίφημα grandpa sweater, ήτοι τα πουλόβερ του παππού, με τα vintage σχέδια, το ζιβάγκο, τις χοντρές πλεξίδες, σε φαρδιά γραμμή, που θυμίζουν ρετρό ταινίες του παλιού καλού Χόλιγουντ.

Η Chiara Ferragni φόρεσε το A-list fashion item τρεις φορές στην καθημερινότητά της και δεν μπορώ φυσικά να αγνοήσω ούτε το στυλ αλλά ούτε τα μοδάτα looks που δημιούργησε με αυτό το... παλιακό κομμάτι, που κάνει θραύση ανάμεσα στις fashionistas, που το λατρεύουν.

3 looks με grandpa sweater από την Chiara

Είναι βολικό, μοδάτο και μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με τα πάντα, αφού είναι το κλειδί για να κάνεις ανατρεπτικούς συνδυασμούς. Μην σκεφτείς κλασικά (και αυτό μπορείς να κάνεις, βέβαια), αλλά προτίμησε να απογειώσεις το grandpa πουλόβερ όπως του αξίζει. Η Chiara το φόρεσε με τρεις διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικά σχέδια και πλέξεις, για να μας δώσει ιδέες - και εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να αντιγράψουμε τα looks της.

Cable trend

Μην απορείς, αφού θα σου εξηγήσω! Οι τρισδιάστατες πλεξίδες χαρίζουν έξτρα στυλ σε μια εμφάνιση, τονίζοντας παράλληλα το σχέδιο του πουλόβερ. Προτίμησε nude τόνους, για να απογειώσεις την upper αισθητική σου και να φανεί το σύνολό σου πολυτελές. Και φυσικά συνδύασέ το με τη μίνι πλισέ σου φουστίτσα, για ένα preppy look.

Copy the look

πλεκτό πουλόβερ

Πουλόβερ, €39,99, Η&Μ

πλισέ φούστα

Πλισέ φούστα, €38,96, badu.gr

ψηλές μπότες

Cowboy boots, €59, Keepfred

Πώς η πρωταγωνίστρια του "The Crown" τίμησε... στυλιστικά την Diana

Mix'n'match

Ποιος να το φανταζόταν, λοιπόν, ότι αυτό το πουλόβερ με τα σχέδια στο ντεκολτέ και σε διαφορετικά χρώματα από το υπόλοιπο σύνολο θα φοριόταν με τη μίνι animal printed φούστα σου. Κι όμως! Η απόλυτη επιστροφή στα 80s είναι εδώ και μας αρέσει.

Copy the look

ζακάρ πουλόβερ

Ζακάρ πουλόβερ, €35,99, Pull&Bear

μίνι φούστα εμπριμέ

Φούστα, €99, Guess

cowboy boots

Mπότες, €89,90, Envie shoes

Classic combo

Με τζιν παντελόνι και κλασικές μπότες τύπου UGG είναι μια safe επιλογή. Προτίμησε κόκκινο χρώμα στα μοτίβα, αφού τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και θα κάνεις τη διαφορά στις casual εμφανίσεις σου.

Copy look

κόκκινο πουλόβερ

Kόκκινο πουλόβερ, Esprit, €49,99, notos.gr

τζιν παντελόνι

Jean, €59,99, Marks & Spencer

ugg boots

Μπότες, UGG, €180, kalogirou.com

It's party season! 7 trends που θα χρειαστείς στις glam εμφανίσεις σου

Style tips: Εάν έχεις κορμί σε σχήμα αχλαδιού, απόφυγε το μακρύ πουλόβερ που φτάνει στους γοφούς, επειδή θα επεκτείνει οπτικά το κάτω μέρος της σιλουέτας και δεν το θέλεις. Αν έχεις φιγούρα κλεψύδρας, σου πάνε όλα τα σχέδια, οπότε δεν χρειάζεται να προβληματιστείς και πολύ.