Είσαι 40 plus; Αυτές είναι οι 7 φούστες από το Zara που θα βάλεις την άνοιξη

Είναι μοδάτες και θα σου χαρίσουν έξτρα αυτοπεποίθηση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Η ηλικία σίγουρα δεν έχει σημασία ούτε στο πώς θα ντυθούμε ούτε στο πώς θα νιώθουμε. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν αυτά τα μικρά μυστικά που μας βοηθούν να είμαστε και να φαινόμαστε πιο κομψές και φρέσκες από ποτέ. Τα 40 είναι αυτή η κομβική ηλικία που αλλάζει το σώμα μιας γυναίκας και ταυτόχρονα το στυλ της.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι υπάρχουν "απαγορευτικά" ρούχα, απλώς κάποια κομμάτια που τα φορούσαμε αλλιώς στα 30 και στα 35 τώρα πρέπει να τα επικαιροποιήσουμε και να τα προσαρμόσουμε στη σιλουέτα μας. για να είμαστε κομψές και άνετες και φυσικά να νιώθουμε αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή μας.

Σίγουρα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι οι φούστες, που αποτελούν το πιο θηλυκό και κομψό ταυτόχρονα ρούχο για μια γυναίκα, αφού τονίζει τις γραμμές της και αναδεικνύει τα πόδια της - σου έχουμε δείξει φυσικά 10 looks για να είσαι κομψή και στυλάτη δείχνοντας τις γάμπες σου. Ποιες φούστες, όμως, ταιριάζουν σε μια γυναίκα 40 plus, για να είναι elegant και θηλυκή;

Στo Zara θα βρεις 7 φούστες που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου και είναι απόλυτα στοχευμένες για 40 plus γυναίκες. Φυσικά είναι από τα βασικά trends της άνοιξης, που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν και θα κάνεις δήλωση μόδας σε κάθε περίσταση.

5 φούστες από το Zara για γυναίκες 40 plus

Με την πάροδο του χρόνου, κάθε γυναίκα, που θέλει να δημιουργεί καθημερινά προσεγμένες εμφανίσεις, γνωρίζει καλά ποιες είναι οι καλύτερες στυλιστικές επιλογές για την ίδια, τι της ταιριάζει, τι πρέπει να αποφύγει.

Οι φούστες, που έχουν να κάνουν με το μήκος και τα... πόδια που αφήνονται σε κοινή θέα, είναι ένα από τα ρούχα που μια γυναίκα 40 plus πρέπει να προσέξει. Δες, λοιπόν, στο Zara 5 στοχευμένα κομμάτια, που θα τονίσουν το σεξαπίλ και την κομψότητά σου εάν είσαι πάνω από 40.

τζιν φούστα

Pencil με κουμπιά, €29,95 - Θα την βρεις εδώ

φλοράλ φούστα

Σατέν φλοράλ, €27,95 - Θα την βρεις εδώ

εμπριμέ φούστα

Εμπριμέ, €29,95 - Θα την βρεις εδώ

πλισέ φούστα

Πλισέ, €39,95 - Θα την βρεις εδώ

ροζ φούστα

Ροζ, €39,95 - Θα την βρεις εδώ

σατέν φούστα

Τζιν, €29,95 - Θα την βρεις εδώ

ντραπέ φούστα

Ψηλόμεση με σούρες, €25,95 - Θα την βρεις εδώ