5 πουκάμισα που οι γυναίκες άνω των 45 έχουν στάνταρ στην ντουλάπα τους

Αναδεικνύουν στοχευμένα τη γοητεία και τη φινέτσα τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Είναι το κλασικό και διαχρονικό κομμάτι σε μια γυναικεία ντουλάπα και πέρα από τις τάσεις κάθε σεζόν αποτελεί σταθερή αξία στις επιλογές μας. Το πουκάμισο είναι basic item και αυτό που επιλέγουμε όλες όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κομψή και elegant εμφάνιση.

Κάθε χρόνο στις πασαρέλες οι σχεδιαστές το εντάσσουν στις προτάσεις τους προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά, που φρεσκάρει τα σχέδια και επικαιροποιεί αυτό το all-time classic ρούχο.

Ωστόσο, περνώντας τα χρόνια οι γυναίκες γίνονται πιο συνειδητοποιημένες σχετικά με το στυλ τους και αλλάζουν τις επιλογές τους, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως η ηλικία παίζει πρωτεύοντα ρόλο σε ένα look - απλώς υπάρχουν αυτά τα staples κομμάτια που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Μετά τα 45 χρόνια λοιπόν μια γυναίκα γνωρίζει καλύτερα από όλους τι ακριβώς της πηγαίνει, κάνοντας... προσθαφαιρέσεις στην γκαρνταρόμπα της, διατηρώντας αυτά τα βασικά που της πάνε, ανάμεσά τους και τα πουκάμισα.

Ποια είναι, όμως, αυτά τα 5 που υπάρχουν σίγουρα στις κρεμάστες της και αποτελούν στάνταρ κομμάτι στα outfits μιας κομψής 45+;

5 πουκάμισα που έχουν στάνταρ στην ντουλάπα τους οι γυναίκες άνω των 45

Κλασικό λευκό


Με το κλασικό τζιν που ταιριάζει στον σωματότυπό της θα δημιουργήσει chic looks, ενώ με μια pencil φούστα θα είναι κομψή και το βράδυ.

λευκό πουκάμισο

Λευκό πουκάμισο, €34,50, Oxford Company

Μαύρο σατέν

Αυτόματα δείχνει μια εμφάνιση πολυτελή και κάνει update σε ένα σύνολο. Του ταιριάζει ιδανικά ένα λευκό τζιν παντελόνι και statement κοσμήματα.

μαύρο πουκάμισο

Μαύρο σατέν πουκάμισο, €19,95, Zara

Γαλάζιο ριγέ


Το αγαπημένο πουκάμισο των απανταχού γυναικών, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Φοριέται το ίδιο καλά με τζιν κομμάτια, με λευκά αλλά και με slip μάξι φούστες, που είναι η τάση της άνοιξης.

ριγέ πουκάμισο

Ριγέ πουκάμισο, Gant, €109, notos.gr

Ρετρό με βολάν

Η διαχρονική και φινετσάτη επιλογή των γυναικών άνω των 45, που φέτος θα τη φορέσουν με μάξι φούστες σε Α line γραμμή, αλλά και με tailored παντελόνια, για μια υπέρκομψη εμφάνιση.

πουκάμισο με βολάν

Πουκάμισο με βολάν, €29,95, Zara

Denim sporty

Είναι η τέλεια λύση για να δημιουργήσει μια γυναίκα άνω των 45 ένα total denim look, ενώ με μια δερμάτινη φούστα μπορεί εύκολα να αναδείξει τη θηλυκότητά της.

τζιν πουκάμισο

Τζιν πουκάμισο, €29,99, Η&Μ