Κοστίζει μόνο 6,99 ευρώ και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα: Το φόρεμα στα H&M που ξεπουλάει

Σε λίγο θα είναι sold-out γιατί φοριέται από το πρωί ως το βράδυ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Ξέρω πολύ καλά ότι "αλιεύεις" διαρκώς τις τάσεις, αφού είναι η εποχή για να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου, αποκτώντας ανοιξιάτικα κομμάτια που σου λείπουν ή αγοράζοντας στοχευμένα ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ, που ξέρεις καλά πως σου ταιριάζουν σίγουρα, θα κάνουν εύκολα fashion statement και φυσικά θα τα φοράς μέχρι το φθινόπωρο - και βέβαι είναι στην καλύτερη τιμής της αγοράς.

Γι' αυτό, λοιπόν, κι εγώ ανακάλυψα το πιο hot φόρεμα της εποχής που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και θα αναδείξει τόσο την έμφυτη κομψότητά σου όσο τη θηλυκότητα και το σεαξπίλ σου. Θα το βρεις στο Η&Μ μόλις με 6,99 ευρώ, οπότε καταλαβαίνεις ότι ξεπουλάει τάχιστα.

Το φόρεμα στα Η&Μ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα κοστίζει μόνο 6,99 ευρώ

Ξέρεις φυσικά την ιστορία με τα περίφημα ντραπέ φορέματα. Είναι αυτό το σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, καλύπτοντας εύκολα τις όποιες ατέλεις σε κοιλίτσα, μέση και γοφούς, επειδή οι σούρες του σε στοχευμένα σημεία έχουν ακριβώς αυτήν την... αποστολή.

Επιπλέον δείχνει αυτόματα τη σιλουέτα πιο αδύνατη, ενώ εάν το προτιμήσεις σε μίνι μήκος, θα σου χαρίσει άμεσα μερικούς παραπάνω πόντους. Δεν είναι τυχαίο φυσικά που η Victoria Beckham ορκίζεται στο σχέδιο αυτό, που επαναδημιουργέι με πάθος σε κάθε συλλογή της, προτιμώντας να το λανσάρει σε φωτεινά χρώματα.

Ε, αυτό το φόρεμα σου βρήκα στο Η&Μ στην απίστευτη τιμή των 6,99 ευρώ, που και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τάση της άνοιξης είναι, ενώ το μήκος και το χρώμα του είναι ανάμεσα σε αυτά που θα βλέπεις από εδώ και στο εξής σε βιτρίνες και street style.

Μίνι, σε πορτοκαλί απόχρωση και με μακρύ μανίκι, θα το φορέσεις όλη την άνοιξη, ενώ το καλοκαίρι θα αναδείξει τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Tip: Θα το βάλεις το ίδιο καλά με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules, με kitten heels αλλά και με αθλητικά ή τα αγαπημένα σου σανδάλια.

πορτοκαλί ντραπέ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Extra: Μπορείς να το αποκτήσεις σε τρία ακόμα χρώματα, καφέ, neon και λεοπάρ, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

λεοπάρ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

καφέ ντραπέ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

νέον ντραπέ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ