Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Σου βρήκαμε τα πιο φινετσάτα βραδινά φορέματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Με υψηλή αισθητική και γραμμές που κολακεύουν και αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση; Σου βρήκαμε τα πιο φινετσάτα βραδινά φορέματα για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Μόλις έναν μήνα πριν τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού και οι περισσότερες βρισκόμαστε σε αναζήτηση ενός ξεχωριστού βραδινού φορέματος, που θα μας κάνει να λάμψουμε ως καλεσμένες στους γάμους και τις βαφτίσεις, που ως γνωστόν αυτή την περίοδο του χρόνου έχουν την τιμητική τους.

Αν κι εσύ ψάχνεις κάτι μοναδικό, που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα, τότε στο ατελιέ της Έλενας Κυρίτση θα βρεις φανταστικές δημιουργίες, με υψηλή αισθητική και γραμμές που κολακεύουν και αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα.

μάξι φόρεμα helenakyritsi.gr

Πάρε μια πρώτη γεύση από την εξαιρετική δημιουργία που επιλέχθηκε για το fashion editorial του youweekly.gr στην κατηγορία Fashion Brands, που θα σε εντυπωσιάσει.

Αυτά τα βραδινά φορέματα θα κλέψουν τις εντυπώσεις στις επίσημες εξόδους σου

Στο ατελιέ της Έλενας Κυρίτση βρίσκουμε δεκάδες προτάσεις για καλοκαιρινά looks

Η Έλενα Κυρίτση μπορεί να είναι γνωστή μέσα από την υψηλή ραπτική νυφικών και βραδινών φορεμάτων, ωστόσο απευθύνεται σε κάθε Γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της. Γι' αυτό στο ατελιέ της θα βρείτε δεκάδες προτάσεις για καλοκαιρινά looks, που θα γράψουν... ιστορία!

Αυτό που χαρακτηρίζει τις συλλογές της Έλενας Κυρίτση είναι η θηλυκότητα και η πρωτοπορία. Τα φορέματα που σχεδιάζει αποτελούνται από υφάσματα μεταξωτά και αέρινα, που αγκαλιάζουν το σώμα, χαρίζοντας μια απίστευτη αίσθηση.

Η αγάπη της δε για τις γαλλικές δαντέλες, προσδίδει στις συλλογές της ένα vintage ύφος και μια μοναδική ταυτότητα. Γι' αυτό και όλα της τα κομμάτια είναι one of a kind, κοσμώντας την ντουλάπα κάθε σύγχρονης και κομψής Γυναίκας.


Τα νυφικά των ονείρων σου θα τα βρεις στην Έλενα Κυρίτση

Αν, όμως, εκτός από καλεσμένη, τυγχάνει να γίνεσαι και η ίδια νυφούλα μέσα στο καλοκαίρι, στο ατελιέ της Έλενας Κυρίτση θα βρεις τα πιο ονειρεμένα νυφικά που μπορείς να φανταστείς, που θα βάλουν το λιθαράκι τους, ώστε εκείνη η τόσο μοναδική ημέρα της ζωής σου να σου μείνει για πάντα αξέχαστη.

Τα νυφικά του οίκου μόδας Έλενας Κυρίτση θα σε κατακτήσουν αμέσως με τον μοναδικό τους χαρακτήρα, χάρη στα ποιοτικά και κομψά υφάσματά τους, όπως το μετάξι, το σατέν, η δαντέλα και οι μουσελίνες. Είναι προϊόντα tailor-made, δημιουργικής έμπνευσης, που εκφράζουν υψηλή αισθητική. Και το πιο σημαντικό; Είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, χωρίς να παύουν να αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.


Σε έναν χώρο αφιερωμένο στη γυναίκα, κάθε μέλλουσα νυφούλα θα εκπληρώσει κάθε της επιθυμία. Αφεθείτε, λοιπόν, στα έμπειρα χέρια της Έλενας Κυρίτση και να είστε σίγουρες ότι την ημέρα του γάμου σας θα ακτινοβολείτε ομορφιά και κομψότητα.


Από την απίθανη συλλογή βραδινών φορεμάτων της, που τα λατρέψαμε όλα ανεξαιρέτως, δείτε τα 5 που μάς έκλεψαν την καρδιά "at hello".

Το χρώμα είναι φέτος must-have στα βραδινά φορέματα - 5 προτάσεις από την Έλενα Κυρίτση για να διαλέξεις

Κόκκινο φόρεμα Κυρίτση

Sparkling Twilight helenakyritsi.gr

Μπλε φόρεμα Κυρίτση

Radiant Glamour helenakyritsi.gr

Φούξια φόρεμα Κυρίτση

Moonlit Splendor helenakyritsi.gr

Απίθανο φόρεμα Κυρίτση

Celestial Radiance helenakyritsi.gr

Βραδινό φόρεμα Helena Kyritsi

Velvet Visions helenakyritsi.gr

Οι επώνυμες φοράνε βραδινά φορέματα με χρώμα

Βραδινά φορέματα με χρώμα προτιμούν, όμως, και οι αγαπημένες μας celebrities σε όλο τον κόσμο για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο!

Το κίτρινο αγαπά η Emili Sindlev,

το γαλάζιο η Elsa Hosk,

το κόκκινο η Alexa Chung,

και το ροζ η Chiara Ferragni.


Who is Who

Γεννημένη στην Αθήνα και με καλλιτεχνικές ρίζες, η Έλενα Κυρίτση ενδιαφέρθηκε για τη μόδα από τη νεαρή ηλικία των 9 ετών. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνούσε σχεδιάζοντας φορέματα. Τελειώνοντας το Λύκειο, σπούδασε κατευθείαν σχέδιο μόδας, πατρόν και ιστορία τέχνης στην Αθήνα και αμέσως μετά φεύγει για σπουδές 2 ετών στο Los Angeles. Γυρνώντας στην Ελλάδα σχεδιάζει για μεγάλη εταιρεία ρούχων.
Το 2000 ξεκινά ατελιέ στο Μαρούσι, όπου και ασχολείται αποκλειστικά με τα νυφικά και τα φορέματα για γάμο. Έχει στο ενεργητικό της πολλές επιδείξεις μόδας με pret a porter και haute couture ρούχα. Εδώ και 24 συναπτά έτη, η Έλενα Κυρίτση αφιερώνει το ταλέντο και την εμπειρία της στην δημιουργία ιδανικών νυφικών και βραδινών φορεμάτων, που ανταποκρίνονται ακόμη και στις υψηλότερες απαιτήσεις.

Info