5 έξυπνα κόλπα για να αγοράσεις το σωστό μαγιό για το σώμα σου! Δες τι πρέπει να προσέξεις!

5 έξυπνα κόλπα για να αγοράσεις το σωστό μαγιό για το σώμα σου! Δες τι πρέπει να προσέξεις!
 

Κάθε χρόνο μερικές εβδομάδες, ίσως και μήνες, πριν μπει το καλοκαίρι, αποφασίζεις να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς για να βρεις το μπικίνι ή το ολόσωμο που θα φοράς στις διακοπές σου, αλλά δεν τα καταφέρνεις ποτέ να πετύχεις τον στόχο σου, αφού το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο. Έτσι καταλήγεις να αγοράζεις όποιο σχέδιο σου αρέσει περισσότερο, χωρίς να είσαι σίγουρη ότι σε κολακεύει 100%.

Calzedonia-Swimwear-Spring-Summer-2013_31Αν δεν προλάβεις ούτε φέτος να ψάξεις για το μαγιό των ονείρων σου, φρόντισε να θυμηθείς 5 tips που θα σου φανούν απολύτως χρήσιμα, σύμφωνα με το joytv.gr, ακόμη κι αν βγεις για ψώνια στα μαγαζιά μερικές μέρες πριν φύγεις για διακοπές.

1. Το σωστό νούμερο παίζει σημαντικό ρόλο

Με μια καλή έρευνα αγοράς και αρκετές δοκιμές μπορείς να ανακαλύψεις το σωστό νούμερο για τη σιλουέτα σου. Μην επιλέξεις ούτε μικρότερο, αλλά ούτε μεγαλύτερο, γιατό το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καλόγουστο.

blogg062. Η γραμμή και το ύφασμα κάνουν τη διαφορά

Δύο βασικά στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εφαρμογή του μαγιό σου. Διάλεξε εκείνα που κολακεύουν και “αγκαλιάζουν” το σώμα σου.

marloes-horst-vs-13. Προσοχή στο λάστιχο του σλιπ

Δεν θέλεις να σε πιέζει, αλλά ούτε να είναι πολύ χαλαρό. Αν δεν είσαι σίγουρη πως σου ταιριάζει, μπορείς να δοκιμάσεις ένα μπικίνι με κορδονάκια ή ένα ολόσωμο.

4. Μην το παρακάνεις με τις διακοσμητικές λεπτομέρειες

Θέλεις να φορέσεις ένα μαγιό που θα τραβήξει την προσοχή, αλλά για τους σωστούς λόγους. Μπορείς να διαλέξεις πολύχρωμα μοτίβα, αν δεν προτιμάς τα μονόχρωμα μπικίνι ή ολόσωμα, χωρίς όμως να δείχνουν κακόγουστα ή κραυγαλέα.

40583-gala-gonzalez5. Τόνισε τα δυνατά σου σημεία

Διάλεξε ένα σχέδιο που θα τονίζει τα δυνατά σου σημεία και θα “καμουφλάρει” τις μικροατέλειες. Αυτό είναι το μυστικό!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

10 tips για να φορέσεις σωστά το maxi φόρεμα σου! Δες ποιοι είναι!



Πως να φορέσεις και να συνδυάσεις σωστά τη μίνι φούστα σου!



Δες πως θα συνδυάσεις σωστά μια Ζιπ Κιλότ!