Maxi Skirts: Δες πώς να τις φορέσεις

Maxi Skirts: Δες πώς να τις φορέσεις
Οι maxi φούστες θεωρούνται πλέον απαραίτητα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας, επιλέγονται για όλες τις ώρες και για οποιαδήποτε εμφάνιση. Μπορείτε να κάνετε την καθημερινή σας βόλτα με μια maxi φούστα, ενώ μπορείτε εξίσου εύκολα να βγείτε και για ένα ποτό. Πολλοί υποστηρίζουν, συνήθως οι άντρες, πως τέτοιου είδους φούστες δεν επιτρέπουν στις κοπέλες να αναδείξουν την θηλυκότητα τους. Μεγάλο λάθος φυσικά μια τέτοια άποψη! Εγώ προσωπικά τις βρίσκω πολύ σέξι, κομψές και άκρως στιλάτες. Φυσικά παίζει ρόλο το πώς θα συνδυάσεις ένα τέτοιο κομμάτι αλλά και πώς θα το υποστηρίξεις.

 

94e61da84eba56adf0646874be78903fΟι maxiφούστες που έχουμε στη διάθεση μας είναι ψηλόμεσες, με διάφορα μοτίβα όπως floral και ρίγες, σε έντονα χρώματα ή απαλά, με σκισίματα, διαφάνειες, με πιέτες ή χωρίς, από υφάσματα όπως σατέν ή δαντέλα, αλλά και βαμβακερές. Είναι αρκετά οικονομικές αφού οι τιμές συνήθως ξεκινούν από τα 20 ευρώ.

5223e328d86e5d22de89c8487d1ef225

Ο τρόπος που θα τις φορέσετε είναι καθαρά δική σας υπόθεση, είναι θέμα γούστου όπως έχουμε ξαναπεί, αλλά εγώ θα ήθελα να δώσω τις δικές μου συμβουλές, πώς μου αρέσει να τις βλέπω και πως μπορείτε να τις αξιοποιήστε. Μια maxi φούστα μας κάνει να φαινόμαστε πιο ψηλές όταν φοριέται πάνω από το ύψος των γοφών, λίγο πιο πάνω από την κοιλιά σας. Μας δίνει περισσότερο ύψος. Αν είστε fan της ζώνης, τότε μπορείτε να τις φορέσετε στην αρχή της φούστας. Όπως είπα παραπάνω το ιδανικό σημείο είναι το ύψος της μέσης, όπου το αποτέλεσμα είναι πιο κολακευτικό. Προσέξτε η ζώνη να είναι σχετικά λεπτή.

maxi-skirt-with-leather-moto-jacket

Όσον αφορά τα παπούτσια δεν υπάρχουν κανόνες, αφού την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας φορέθηκε ακόμα και με μποτάκια και αρβυλάκια. Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να τις φορέσεις με πέδιλα, πλατφόρμες, τακούνια, ακόμη και με τα κλασικά πάνινα παπούτσια που φορούσαμε στις παρελάσεις, αν θυμάσαι!. Επιπλέον με μια μόνο φούστα μπορείς να δώσεις διαφορετικό στυλ με κάθε σου εμφάνιση. Για μια ethnic εμφάνιση χρησιμοποίησε φούστα με μοτίβα ή μπλουζάκια με διάφορα σχέδια. Η εμφάνισή σου θα ολοκληρωθεί με ένα σωρό κολιέ ή μεγάλα βραχιόλια. Για αθλητικές εμφανίσεις οι μακριές φούστες είναι η εύκολη λύση. Φούστα, t-shirt, πάνινα παπούτσια, αλογοουρά και είσαι έτοιμη.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτές τις φούστες φορεμένες με crop tops, τα οποία από πέρυσι έχουν κάνει μεγάλη έκπληξη. Τα συγκεκριμένα tops φοριούνται περισσότερο με ψηλόμεσες φούστες αφήνοντας τη μέση μας γυμνή και τα βλέπουμε τις βραδινές ώρες. Μπορείς επίσης να συνδυάσεις τη maxi φούστα σου με ένα καθημερινό t-shirt ή με ένα πουκάμισο. Προσοχή όμως! Φόρεσέ τα από μέσα, δηλαδή το ύφασμα της μπλούζας που περισσεύει να μην πέφτει πάνω από τη φούστα, αλλά να μπαίνει από μέσα απ’ αυτή. Φρόντισε η φούστα σου να φαίνεται ολόκληρη.

 

Οι φούστες με τις πιέτες από μόνες τους και μόνο παραπέμπουν σε πιο καλές εμφανίσεις λόγω του υφάσματος. Δε μπορείς να τις φορέσεις με αθλητικά παπούτσια ή για μια πρωινή βόλτα. Ταιριάζουν απόλυτα σε βραδινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις, όπως γάμους και βαφτίσια.

Η εμφάνισή σας μπορεί να ολοκληρωθεί με τη χρήση πολλών αξεσουάρ ή ακόμα και καπέλων. Οι καπελίνες θα δώσουν άλλο αέρα στο στυλ σας, ενώ τα μεγάλα κολιέ θα σας εξυπηρετήσουν για όλες τις ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

5 έξυπνα κόλπα για να αγοράσεις το σωστό μαγιό για το σώμα σου! Δες τι πρέπει να προσέξεις!



10 tips για να φορέσεις σωστά το maxi φόρεμα σου! Δες ποιοι είναι!



Πως να φορέσεις και να συνδυάσεις σωστά τη μίνι φούστα σου!