Απόλυτο trend 2020 το καρό! H fashion editor του Youweekly.gr σου αποκαλύπτει πως να το συνδυάσεις σωστά!

Αν το φορέσεις λάθος θα είσαι σαν κλόουν! Προσοχή...

Απόλυτο trend 2020 το καρό! H fashion editor του Youweekly.gr σου αποκαλύπτει πως να το συνδυάσεις σωστά!

To καρό έχει την τιμητική του σε όλες τις πασαρέλες F/W 2020 αφού είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends, με τους μεγαλύτερους Οίκους να το παρουσιάζουν σε όλα του τα μεγέθη και σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Η fashion editor του Youweekly.gr σου αποκαλύπτει πως να το συνδυάσεις σωστά.

Μάλιστα, το σακάκι κερδίζει εύκολα την πρωτιά στη λίστα των πιο in fashion κομματιών της σεζόν! Δες γιατί...

Tips από το περιοδικό Miss Glitter

Why it works

trends μόδας 2020

Οι Σκοτσέζοι το φοράνε χρόνια και τα “κολεγιόπαιδα” έχουν “συμμορφωθεί” ανά τον κόσμο με τις καρό φορεσιές τους. Η Coco Chanel έπινε νερό στο όνομα του πιο chic μοτίβου, δημιουργώντας τα πιο διαχρονικά σακάκια στην ιστορία της μόδας. Μικρό, μεγάλο, ασπρόμαυρο ή χρωματιστό, ένα καρό κομμάτι δύσκολα απουσιάζει από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και μπορεί με μια πρώτη ματιά, να αναδίνει androgyne αισθητική και πιο αυστηρό ύφος (φορεμένο με πουκάμισο), ή τον πιο casual χαρακτήρα του (με T-shirt και denim), ωστόσο γίνεται πολύ θηλυκό εάν το συνδυάσεις, για παράδειγμα, με μια mini leather φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες. Προσθέτοντας, μάλιστα, ένα fish net καλσόν στην εμφάνισή σου, ίσως αυτή να γίνει για σένα η... night εκδοχή του. Αν πάλι ανήκεις στις τολμηρές της παρέας, δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις ένα mix & match look με διαφορετικά καρό αλλά και να “παντρέψεις” το εν λόγω print με ρίγες και λεοπάρ. Σε κάθε περίπτωση η εποχή, οι τάσεις αλλά και η ευελιξία στους συνδυασμούς κάνουν το καρό blazer το Νο1 κομμάτι της νέας σεζόν.

Stylish pants

To μπεζ χρώμα, το ξέρεις ήδη, δεν είναι βαρετό. Μπορεί να είναι κλασικό αλλά δεν είναι ούτε συνηθισμένο ούτε αδιάφορο. Οπότε στην περίπτωση που επιλέξεις ένα σακάκι με καρό σε γήινους τόνους (και λίγο vintage, μην σου πω), φόρεσέ το με ένα παντελόνι σε χρώμα που θα “δανειστείς” από αυτό. Κατά προτίμηση το πιο ανοιχτό. Έτσι θα ισορροπήσεις το σύνολο και θα μπορέσεις να παίξεις ευκολότερα με πιο εκκεντρικά αξεσουάρ. Μάλιστα το πιο κοντό του μήκος θα σε διευκολύνει να δείξεις τα παπούτσια σου!

Update your shoes

prints 2020

Μη μένεις στα συμβατικά παπούτσια, αφού μπορείς με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι να κάνεις δήλωση μόδας. Τόλμησε να φορέσεις sock booties, και μάλιστα με floral μοτίβα που θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα στα πόδια σου. Να θυμάσαι, σε κάθε περίπτωση, πως τα εμπριμέ prints ταιριάζουν με το καρό. Το τακούνι είναι απαραίτητο στην περίπτωση που έχεις επιλέξει crop pants. Αν πάλι δεν τολμήσεις αυτό τον συνδυασμό, φόρεσε ένα ζευγάρι kittenheels σε κάποιο φωτεινό χρώμα της αρεσκείας σου. Σκέψου... πράσινο ας πούμε!

All access

Τα αξεσουάρ θα απογειώσουν το look σου, αν τα επιλέξεις, βέβαια, με σύνεση και προσοχή. Όπερ σημαίνει ότι θα χρειαστείς layering κολιέ σε χρυσαφί χρώμα και ένα ζευγάρι σούπερ trendy γυαλιά ηλίου, που θα βάλουν τη μοντέρνα πινελιά στο outfit. To street style, άλλωστε, επιβάλλει να είσαι λίγο παραπάνω τολμηρή από το συνηθισμένο, οπότε μη διστάσεις να... αποτυπώσεις όλη σου τη φαντασία -πού αλλού;- στην τσάντα. Μια mini bag με χάντρες ή μια raffia bag (όσο το επιτρέπει ο καιρός) θα χωρέσουν τα απαραίτητα και θα σου χαρίσουν έναν έξτρα stylish αέρα.

Επίσης, για σένα που αναρωτιέσαι ποια είναι τα trends για το 2020 στο μακιγιάζ, οι beauty gurus μας έδωσαν την απάντηση!