Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μπλε της τζιν «γονάτισε» ταμεία και τον Βασάλο μαζί! Είναι σε έκπτωση, κοστίζει μόνο 68 ευρώ!

Get her look και μάλιστα σε έκπτωση!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το μπλε της τζιν «γονάτισε» ταμεία και τον Βασάλο μαζί! Είναι σε έκπτωση, κοστίζει μόνο 68 ευρώ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατάφερε και με ένα μπλε τζιν, σε κλασική γραμμή σωλήνα, «γονάτισε» ταμεία και τον Βασάλο μαζί! Εμείς το εντοπίσαμε και είναι σε έκπτωση, και μάλιστα κοστίζει μόνο 68 ευρώ! Ταιριάζει σε όλες και αν δεν το πάρεις, εσύ χάνεις!

Η ίδια άλλωστε, έχει φοβερό κορμί το οποίο και διατηρεί με πολλές επισκέψεις στο γυμναστήριο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσφατα μας τρέλανε κανονικά, φορώντας ένα απλό μπλε τζιν που τελειώνει πάνω από τον αστράγαλο, με top στο χρώμα της φράουλας, για το οποίο ήδη σου έχουμε γράψει.

Σήμερα, εντοπίσαμε το μπλε τζιν της από την εταιρία No Thinkin που κοντεύει να ξεπουλήσει μιας και πραγματικά «γονάτισε» ταμεία και βγήκε σε έκπτωση! Από 84 ευρώ κοστίζει πλέον 68 και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει σε όλους - σχεδόν- τους σωματότυπους. Για εξτρά πόντους στιλ, ταίριαξέ το με μπεζ γόβες και θα δείχνεις και εσύ 2 μέτρα, το εγκρίνει άλλωστε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Επειδή βέβαια τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για τόσο στιλάτα και διαχρονικά κομμάτια, ιδού η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις το τζιν παντελόνι πάνω από τον αστράγαλο τόσο σωστά όσο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Τα τζιν που σταματούν ακριβώς πάνω από το αστράγαλο διαθέτουν ένα μήκος ιδανικό για να αναδειχθεί η λεπτομέρεια ενός παπουτσιού, ένας λεπτός αστράγαλος, μια petite σιλουέτα. Ιδανικά για το Καλοκαίρι, φορώντας τα με: μπαλαρίνες, σαγιονάρες, flat σανδάλια, flatforms, με πάνινα αθλητικά, αλλά και με τακούνια δημιουργώντας μια όμορφη αντίθεση με το χαλαρό τζιν σας. Και φυσικά για το Χειμώνα, φορεμένα με όλα τα μποτίνια – είναι ίσως, η τέλεια επιλογή παντελονιού σε ό,τι αφορά τα μποτίνια. Να θυμάσαι όμως, ότι αν τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο, καλύτερα να τα αποφύγεις και να προτιμήσεις την bootcut γραμμή....