Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μπλε τζιν και μπλούζα με έξω τους ώμους στο χρώμα της φράουλας! Στα «πατώματα» ο Βασάλος!

Οι ροζ γόβες συμπλήρωσαν το άψογο look!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε μπλε τζιν και μπλούζα με έξω τους ώμους στο χρώμα της φράουλας! Στα «πατώματα» ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την διαφορά και έπεσε στα «πατώματα» ο Βασάλος αφού η ίδια έβαλε μπλε τζιν και μπλούζα με έξω τους ώμους στο χρώμα της φράουλας! Το look συμπλήρωσαν ροζ γόβες και προκάλεσε πανικό! Get the look!

Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν με έναν συνδυασμό φρέσκο και κοριτσίστικο! Άλλωστε ποια από εμάς δεν αγαπά το ροζ και τις ψηλές γόβες;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, φόρεσε κλασικό μπλε τζιν και έπαιξε με τα χρώματα! Για να σπάσει την μονοτονία έβαλε μπλούζα με έξω τους ώμους στο χρώμα της φράουλας και αποθεώθηκε! Σίγουρα μέχρι και ο Βασάλος θα έπεσε στα πατώματα και δεν τον αδικούμε! Δείτε την σχετική φωτογραφία και copy the look:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη τζιν και γόβες

Δείτε την και με total jean look!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε ζιβάγκο με στενό τζιν και χόρεψε αισθησιακά στο Instagram! Τρελάθηκε ο Βασάλος!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε το ζιβάγκο της με στενό τζιν και χόρεψε αισθησιακά στο Instagram! Τρελάθηκε ο Βασάλος που το είδε.

Η παρουσιάστρια κάθε σαββατοκύριακο βρίσκεται στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Έτσι και σήμερα λοιπόν βρέθηκε στον Alpha.

Όπως όλα δείχνουν στα παρασκήνια της εκπομπής περνάνε πολύ καλά με τους συναδέλφους της. Συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε η Φωτεινή Πετρόγιαννη οι δυο παρουσιάστριες χορεύουν την ώρα που ετοιμάζονται για την εκπομπή.

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σχέση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Survivor

Εντωμεταξύ είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έβαλε γόβες σε λεοπάρ και της «πάτησε» όλες κάτω! Την είδε ο Βασάλος και έπαθε...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το τόλμησε! Έβαλε γόβες σε λεοπάρ και της «πάτησε» όλες κάτω! Την είδε ο Βασάλος και έπαθε σοκ με το πόσο κομψή ήταν!

Εμείς τις εντοπίσαμε και μάλιστα, ήταν αρκετά προσιτές σε τιμή!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα άψογο look με καφέ και mint. Το σύνολο συμπλήρωσαν άψογα οι λεοπάρ γόβες της, που βρήκαμε στα Migato! Τα συγκεκριμένα παπούτσια, κοστίζουν 47 ευρώ και ίσα που τα προλαβαίνεις!

Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη παραδίδει μαθήματα στιλ αφού και το πιο πρόσφατο look της, με ρούχα από τα Zara πήρε το 10άρι από εμάς! Δείτε την σχετική ανάρτησή της: