Η νούμερα 1 σε πωλήσεις τσάντα στα Zara της Νέας Υόρκης - Τώρα και στην Ελλάδα

Είναι νέα άφιξη και λίγο ασυνήθιστη στο στιλ

Η νούμερα 1 σε πωλήσεις τσάντα στα Zara της Νέας Υόρκης - Τώρα και στην Ελλάδα

Κατευθείαν από τους δρόμους του εξωτερικού έρχεται αυτή η τάση στις τσάντες στα καταστήματα Zara και συγκεκριμένα από τη Νέα Υόρκη. Έχει γίνει νούμερα 1 σε πωλήσεις και τώρα κατέφθασε και στην Ελλάδα.

Αν έχεις εκκεντρικό στιλ ή έστω αν ξέρεις από μόδα θα την λατρέψεις σίγουρα. Δεν είναι κάτι που έβλεπες μέχρι στιγμής στους δρόμους της Αθήνας, αλλά είμαι σίγουρη πως την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 στους δρόμους το μόνο που θα χαζεύεις θα είναι αυτή. Θα την φοράνε όλες ασυζητητί.

Αναφέρομαι, φυσικά, σε μια δερμάτινη χιαστί τσάντα η οποία όμως έχει διπλή όψη, δηλαδή δυο διαφορετικά χρώματα σε κάθε πλευρά, το κίτρινο και το εκρού.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΟΠ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

69,95 EUR

ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ - 6301/510

Zara τσάντα

Δερμάτινη τσάντα χιαστί διαθέσιμη σε χρωματικό συνδυασμό και εκρού χρώμα. Δερμάτινο soft εξωτερικό μέρος με πιέτες. Μπροστινή τσέπη που κλείνει με φερμουάρ με μακρύ λουρί. Μεταλλικό κούμπωμα σε χρυσαφί χρώμα. Φόδρα στο εσωτερικό με δύο θήκες. Κλείσιμο με μεταλλικό κομμάτι.

Zara νέα συλλογή 2020

Ύψος x Πλάτος x Βάθος 18,5 x 39 x 10 cm

Zara καλοκαίρι άνοιξη 2020

Πώς να συνδυάσεις αυτή τη νούμερα 1 σε πωλήσεις τσάντα στον Zara σε Νέα Υόρκη και τώρα και σε Ελλάδα

Zara τάσεις

Αυτή την τσάντα μπορείς να την συνδυάσεις με skinny jeans, είτε μαύρο είτε μπλε, με ένα t-shirt με φουσκωτά μανίκια - σου έχουμε βρει τα καλύτερα στα καταστήματα Zara - και με μια μονόχρωμη έντονη καμπαρντίνα ή παλτό για να κάνει αντίθεση με τα χρώματα της τσάντας.

Μπορείς, επίσης, για πιο grande εμφάνιση να την φορέσεις με ένα maxi φόρεμα σε εντελώς αντίθετη απόχρωση με αυτές που ήδη έχει η τσάντα.

TAGS