All time classic το φούτερ της Ελένης Χατζίδου - Δεν υπάρχει ούτε ένα στα μαγαζιά

Μήπως το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου;

All time classic το φούτερ της Ελένης Χατζίδου - Δεν υπάρχει ούτε ένα στα μαγαζιά

Το φούτερ της Ελένης Χατζίδου είναι από τα all time classic της γυναικείας γκαρνταρόμπας αλλά πλέον δεν υπάρχει ούτε ένα στα μαγαζιά. Το κομμάτι είναι sold out παντού, ωστόσο μην ανησυχείς μιας και σίγουρα έχεις ήδη ένα ίδιο στη ντουλάπα σου.

Αν πάλι όχι, σπεύσε γιατί είναι από τα items που πολύ απλά, θα φοριούνται μια ζωή. Σε εξόδους για καφέ, σε πρωινές εμφανίσεις με τις κολλητές, ακόμα και για σινεμά μπορείς να το βάλεις! Μόνο για το γραφείο δεν το προτείνουμε, για ευνόητους λόγους.

Ο λόγος για το μαύρο φούτερ της Ελένης Χατζίδου, από την εταιρία Adidas. Η τραγουδίστρια, το φόρεσε σε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις, στο οποίο και πήγε για beaute και πήρε από εμάς 10άρι για την επιλογή της! Η ίδια, έχει στιλ και το αποδεικνύει μιας και φοράει άψογα και τουαλέτες για βράδυ (δες εδώ μια υπέρτατη) και casual looks. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου φούτερ

Φόρεσε σωστά το all time classic φούτερ σαν την Ελένη Χατζίδου - Να πως

Χειμώνας: η εποχή που ξεκινούμε να φοράμε τα λεπτά πουλόβερ, όμως δικαιωματικά του ανήκουν τα φούτερ. Μπορεί βέβαια να σκεφτείς πως ένα φούτερ θα σε κάνει αμέσως να δείχνεις σαν να πηγαίνεις για τρέξιμο, όμως η αλήθεια είναι πως μπορείς με τις σωστές κινήσεις να το απογειώσεις.

Εξάλλου, το athleisure κυριαρχει παντού σαν τάση και θα βρεις σίγουρα φούτερ που δεν είναι τόσο αθλητικά. Ακόμα όμως κι αν έχεις ήδη στη ντουλάπα σου κάποια φούτερ, δες πώς θα τα συνδυάσεις για να είσαι in.

  • Φόρεσε ένα statement κολιέ.

Ταιριαξέ το με το αγαπημένο σου τζιν κι έτοιμη για βόλτα ή το σχολείο.

  • Φόρεσε από κάτω ένα πουκάμισο

Όχι μόνο θα σε ζεστάνει, αλλά δεν θα δείχνει πρόχειρο.

  • Mε δερμάτινο jacket