Προσφορά στα Bershka - Jogger Cargo παντελόνι 15,59 ευρώ

Κοντεύει να ξεπουλήσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορά στα Bershka - Jogger Cargo παντελόνι 15,59 ευρώ

Σου έχουμε βρει την πιο "καυτή" προσφορά στα καταστήματα Bershka, με το στιλάτο αυτό Jogger Cargo παντελόνι να βρίσκεται στην τιμή των 15,59. Αγόρασε το και ετοιμάσου να κάνεις πανικό με την edgy και στιλάτη εμφάνισή σου!

Ήρθε επιτέλους η ώρα να τους εντυπωσιάσεις όλους με το στιλ σου και να αφήσεις πίσω σου τα βαρετά κομμάτια αλλά και τα βαρετά χρώματα!

Κάναμε μία βόλτα στο online store του Bershka και θα σου προτείναμε να μπεις κι εσύ, μιας και βρήκαμε το παντελόνι που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου.

Jogger και cargo, το παντελόνι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στα ντυσίματά σου φέτος το καλοκαίρι, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το ζαχαρί χρώμα του.

Μιας και θα βρίσκεσαι στο online store του Bershka, κάνε τον κόπο και βάλε στο καλάθι σου και αυτή την τσάντα που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μπορεί να έχει συνηθίσει να φοράς λευκά ή μαύρα παντελόνια, ήρθε η ώρα ωστόσο να δώσεις μία ευκαιρία σε ένα διαφορετικό χρώμα που θα ταιριάζει υπέροχα με το ηλιοκαμμένο δέρμα σου φέτος το καλοκαίρι.

Μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και κοντεύει να εξαντληθεί.

Κοστίζει 15,59 και θα το βρεις εδώ

cargo παντελόνι
παντελόνι bershka

Συνδύασε το Jogger Cargo παντελόνι με το πιο στιλάτο utility jacket από τα Bershka

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνδυάσεις ένα τέτοιο παντελόνι, από ένα jacket που έχει το πιο ιδιαίτερο χρώμα.

Το παστέλ πράσινο μπουφανάκι που βρήκαμε είναι ό, τι πρέπει για τα δροσερά ανοιξιάτικα βράδια και ταιριάζει υπέροχα με το ζαχαρί παντελόνι που σου προτείνουμε.

Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς. Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις εδώ

πράσινο jacket
jacket bershka

TAGS