Η τσάντα των Bershka που θα φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ

Εσύ ακόμα να την τσεκάρεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η τσάντα των Bershka που θα φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ

Εάν θες να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα, τότε σου έχουμε την τέλεια τσάντα που θα την βρεις στα Bershka. Το καλύτερο; Μπορείς να την φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ.

Είσαι και εσύ από εκείνες που θέλουν να τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους πρωί και βράδυ; Αν ναι τότε άκουσε τη συμβουλή των influencers του εξωτερικού, και βάλε αυτό το τσαντάκι στην ντουλάπα σου.

Τα τσαντάκια και ειδικά τα βραδινά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών καθώς είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας χωρίς πολύ κόπο.

Εμείς μόλις την είδαμε στα Bershka τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και χωρίς αμφιβολία, είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι, για να δημιουργήσεις ένα πιο street style ντύσιμο. Συνδύασε την μάλιστα και με το πιο στιλάτο oversized denim jacket που βρήκαμε στα Bershka.

Bershka τσάντα

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Δες το αξεσουάρ που θα "απογειώσει" την τσάντα των Bershka που θα φοράς πρωί - μεσημέρι - βράδυ

Τα γυαλιά ηλίου είναι ίσως το πιο βασικό αξεσουάρ για το καλοκαίρι. Εκείνο που κάνει εντύπωση και μας προστατεύει από τον ήλιο, γι' αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε σωστές επιλογές.

Εμείς βρήκαμε αυτό από το Bershka σε όψη ταρτούγας, ενώ είναι λεοπάρ που είναι τάση και είναι μέσα στην μόδα σίγουρα.

Δες τα:

Ορθογώνια γυαλιά ηλίου με όψη ταρταρούγας

ΑΝΑΦ. 3291/668/700

Bershka γυαλιά ηλίου

9.99 €
Χρώμα: Καφέ

Θα τα βρεις εδώ

Ποια θα είναι η τάση στα γυαλιά ηλίου για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε ότι οι φετινές τάσεις των γυναικείων γυαλιών ηλίου 2020 ευνοούν τα ισχυρά γεωμετρικά πλαίσια και τα ζωντανά χρώματα που εμπνευσμένα από τα στυλ της δεκαετίας του ’90. Ενώ στη μόδα θα είναι και κλασικά μοντέλα όπως τα Aviator στις σύγχρονες παραλλαγές τους.

  • Μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου
  • Γυαλιά ηλίου καθρέφτες
  • Γυαλιά ηλίου με διάφανους σκελετούς
  • Γυαλιά ηλίου με Χρωματιστούς φακούς
  • Μεγάλα τετράγωνα γυαλιά ηλίου από τη δεκαετίας του ’70
  • Γυαλιά ηλίου cat-eye
  • Γυαλιά ηλίου Aviator

Με βάση λοιπόν το σχήμα του προσώπου σου και ποια σου ταιριάζουν πιο πολύ, διαλέγεις μια από τις φετινές τάσεις και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις στις εμφανίσεις σου εκεί έξω, όταν τα φορέσεις.

TAGS