"Όνειρο" το culotte τζιν από τα Massimo Dutti

Έχουν μείνει λίγα κομμάτια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Αυτό το μαύρο culotte τζιν που βρήκαμε στο online κατάστημα του Massimo Dutti, είναι βγαλμένο από όνειρο και γι΄αυτόν τον λόγο δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου για φέτος το καλοκαίρι μιας και θα το φορά από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Ένα μαύρο παντελόνι είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχει στη συλλογή σου και έτσι δεν πρέπει να χάσεις καθόλου χρόνο και να κάνεις δικό σου το πιο στιλάτο ρούχο από τη συλλογή του Massimo Dutti.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store, μπορέσαμε να βρούμε μερικά μοναδικά κομμάτια που θα δώσουν άλλον αέρα στην ντουλάπα σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του Massimo Dutti, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το εμπριμέ φόρεμα με ζώνη.

Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ένα από αυτά τα κομμάτια και μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως το σχέδιό του θα σε βολέψει και θα μπορέσεις να κάνεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις. Φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ, με sneakers ή πέδιλα και θα κάψεις καρδιές!

Massimo Dutti μαύρο παντελόνι

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το παντελόνι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Κοστίζει 39,95€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φόρεσέ το με το πιο στιλάτο λευκό t-shirt από τα Massimo Dutti

Για μία απλή καθημερινή εμφάνιση δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου το πιο βολικό και στιλάτο λευκό t-shirt που βρήκαμε στο online κατάστημα του Massimo Dutti.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για το πιο απλό και συγχρόνως σικάτο ρούχο για φέτος.

Massimo Dutti μπλουζάκι

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,95€. Θα το βρεις εδώ.