Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020 το καρό σορτσάκι από τα Bershka

Το τέλειο κομμάτι για εσένα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι του 2020 το καρό σορτσάκι από τα Bershka

Είναι σίγουρο πως αν κάνεις δικό σου αυτό το καρό σορτσάκι από τα Bershka, θα το φοράς για όλο το καλοκαίρι του 2020 αφού όχι μόνο είναι ένα πολύ στιλάτο κομμάτι αλλά παράλληλα πολύ δροσερό και άνετο για τις πρωινές σου εμφανίσεις.

Φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα αναμένεται να είναι πολύ ζεστό, και ενώ η καραντίνα έφτασε στο τέλος της, θα πρέπει να εφοδιαστείς με τα πιο κατάλληλα κομμάτια για να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου στις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store του Bershka μπορέσαμε να εντοπίσουμε μερικά μοναδικά κομμάτια που θα σε βολέψουν όσο τίποτα άλλο και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που θα σκέφτεσαι τι θα φορέσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και....

Το συγκεκριμένο σορτσάκι που βρήκαμε, στο μπροστινό του μέρος μοιάζει με φούστα ενώ από πίσω φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι σορτς και είναι ένα πολύ βολικό και δροσερό ρούχο για τις πρωινές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Μπορείς να το φορέσεις και να πας για ψώνια, να το βάλεις σε έναν καφέ και να κλέψεις τις εντυπώσεις με τη μοναδική εμφάνισή σου, ενώ αυτό που πρέπει να τσεκάρεις στα Bershka, είναι τα μοναδικά κόκκινα πέδιλα. Δες εδώ την τιμή τους και θα πάθεις σοκ.

Bershka καρό σορτσάκι

Βγαίνει σε 4 αποχρώσεις και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 17,99€. Θα το βρεις εδώ.

Φόρεσε το καρό σορτσάκι με την πιο must λευκή μπλούζα από τα Bershka

Αν θες να έχεις τις πιο ολοκληρωμένες και στιλάτες εμφανίσεις φέτος το καλοκαίρι, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να βάλεις στη συλλογή σου αυτό το λευκό μπλουζάκι με κουμπιά το οποίο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε όλες τις περιπτώσεις που δεν μπορείς να σκεφτείς τι θα φορέσεις.

Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνια ή φούστες από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι χωρίς αμφιβολία το ρούχο που χρειάζεσαι για να λάμψεις φέτος το καλοκαίρι.

Bershka μπλουζάκι με κουμπιά

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 12,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS