5 τρόποι να φορέσεις το oversized T-shirt σου

Κάντο όπως διάσημες influencers, fashion bloggers και μοντέλα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
5 τρόποι να φορέσεις το oversized T-shirt σου

Όλες έχουμε oversized t-shirts στην γκαρνταρόμπα μας, πολλές φορές όμως δεν μπορούμε ή δεν ξέρουμε πως να τα συνδυάσουμε έτσι ώστε να υπάρχει μία αρμονική και όμορφη εικόνα που να μας κολακεύει.

Για το λόγο αυτό σου έχω βρει τρόπους που μπορείς να το συνδυάσεις και εύκολα και γρήγορα, για τα πιο casual - chic look.

Δες εδώ ένα TikTok βίντεο για να πάρεις ιδέες

Πιο αναλυτικά, σου έχω βρει μερικές φωτογραφίες από γνωστές influencers, fashion bloggers και το διάσημο μοντέλο Kendall Jenner φορώντας τα αγαπημένα τους oversized t-shirts.

Πως να φορέσεις το oversized t-shirt σου

Η πασίγνωστη, Kendall Jenner το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και υφασμάτινο nude φαρδύ παντελόνι. Ακόμη έβαλε flat σανδάλια και κράτησε ένα μικρό τσαντάκι.

Kendall Jenner

Πριν λίγες μέρες σου πρότεινα μερικά από τα πιο στιλάτα πουκάμισα του φετινού καλοκαιριού με τα οποία θα μπορούσες επίσης να συνδυάσεις το φαρδύ σου t-shirt (δες τα εδώ).

Ακόμη δες εδώ και μερικά flat σανδάλια σαν της Kendall.

Στην συνέχεια, μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με biker shorts, όπως στην εικόνα παρακάτω, λευκά sneakers με ψηλή κάλτσα, όπως αυτά που σου πρότεινα πριν λίγες μέρες (δες τα εδώ), και bucket hat.

Grey T-shirt

Οπωσδήποτε πρέπει να έχεις στην κατοχή σου ένα set παντελόνι - t-shirt για μία πρωινή και άνετη εμφάνιση, όπως το γκρι set που θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω.

Grey set

Τέλος, ένα total white look είναι πάντα η εύκολη λύση όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις.

White T-shirt