Καμπαρντίνα & loafers: 5 στυλάτα σύνολα κάνουν το ανοιξιάτικο ντύσιμο τόσο εύκολο

Σίγουρα θέλεις προτάσεις γι' αυτό το διαχρονικό combo που θα σου λύσουν τα χέρια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν και ο καιρός γίνεται πιο καλός, ένα εντελώς νέο σύνολο, που αποτελεί τον "ήρωα" της νέας σεζόν μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο. Από όλες τις αγορές της άνοιξης δύο κομμάτια θα φορεθούν πολύ, καθώς το combo τους αποτελεί διαχρονική αξία στο χρηματιστήριο της μόδας όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Καμπαρντίνες και loafers είναι απίστευτα κομψά συνδυασμένα μαζί, δημιουργώντας στυλάτα σύνολα που θα κάνουν το ανοιξιάτικο ντύσιμό σου πολύ εύκολο. Η κοινή τους διαχρονικότητα και ευελιξία τα καθιστά αγαπημένους στυλιστικά "συντρόφους", που δύσκολα θα αποχωριστείς.

Και τα δύο κομμάτια αναδεικνύονται ξανά ως βασικοί άξονες της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, προσθέτοντας στυλάτο χαρακτηρα σε κάθε look, ενώ αυτόματα δημιουργούν μια quiet luxury εικόνα - ακριβώς αυτά τα στοιχεία είναι που αγαπάμε περισσότερο στα ρούχα μας.

Ήδη, μια γρήγορη βόλτα στο Instagram αποδεικνύει τη δημοτικότητα που έχουν οι καμπαρντίνες και τα loafers στις fashionistas. Είναι σαν όλοι οι λάτρεις της μόδας στον κόσμο να έχουν ενωθεί σε μια κοινή συνισταμένη: Στην αγάπη τους γι' αυτά τα βασικά κομμάτια, που αψηφούν τις τάσεις και γίνονται απαραίτητα κάθε χρόνο στα looks μας. Οπότε δες 5 looks που θα τα δημιουργήσεις εύκολα την άνοιξη.

5 στυλάτα σύνολα με καμπαρντίνα και loafers για να αντιγράψεις

Κλασική καμπαρντίνα + σορτσάκι + μαύρα loafers

Πόνταρε σε μια ομοιοχρωμία στο επάνω μέρος, top και καμπαρντίνα, για μια πιο κομψή σιλουέτα και βάλε τη μοντέρνα πινελιά με τα λευκά καλτσάκια στο look σου.

μπεζ παλτό

Καμπαρντίνα, €69,90, Only

μαύρα μοκασίνια

Loafers, €39, Keepfred

Μπεζ καμπαρντίνα + μίντι φούστα + loafers με καλτσάκια

Μια φούστα με σατέν υφή θα ισορροπήσει εάν προσθέσεις κομμάτια βασικά, όπως τα loafers και η casual καμπαρντίνα.

καμπαρντίνα

Kαμπαρντίνα, €42,90, Edited

loafers με αγκράφα

Loafers, €145, Guess

Mαύρη καμπαρντίνα + skinny παντελόνι + τετράγωνα loafers

Η ιδέα εδώ είναι να αναδείξεις το μοδάτο ριγέ πουλόβερ με γιακά. Πρόσθεσε στο look ίδιο χρώμα καμπαρντίνα, παντελόνι και loafers και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας.

μαύρη καμπαρντίνα

Καμπαρντίνα, €169, Massimo Dutti

μαύρα oxfords

Loafers, €62,90, Tamaris

Καμηλό καμπαρντίνα + μίνι φούστα + chunky loafers

Κλασικό κομμάτι εδώ και χρόνια που επικαιροποιείται φέτος την άνοιξη εάν το συνδυάσεις με δερμάντινη μίνι φούστα και loafers με καλτσάκια. Το κλασικό λευκό πουκάμισο κάνει τη διαφορά - άφησε τα κουμπιά ανοιχτά για μια πιο μοντέρνα πινελιά στο outfit.

καμπαρντίνα με ζώνη

Καμπαρντίνα, €59,99, Η&Μ

loafers

Loafers, €74,90, Gant

Oversized καμπαρντίνα + άσπρο παντελόνι + minimal loafers

Το λευκό παντελόνι θα γίνει το αγαπημένο σου μόλις ανοίξει ο καιρός. Συνδύασέ το με φαρδιά καμπαρντίνα και απλά loafers, προσθέτοντας ένα μαντίλι στον λαιμό, για μια θηλυκή... εσάνς στο σύνολο.

άσπρη καμπαρντίνα

Καμπαρντίνα, €195, Rosamund Moiselle

μαύρα παπούτσια

Loafers, €10, Famous shoes