Total πουά: Πώς θα to εντάξεις στο λουκ σου χωρίς να δείχνεις σαν την Minnie!

Total πουά: Πώς θα to εντάξεις στο λουκ σου χωρίς να δείχνεις σαν την Minnie!

Το πουά είναι μια τάση που έρχεται από το παρελθόν και τα πουαντιγέ κομμάτια φέρνουν στο look μας έναν αέρα vintage. Οι επιλογές στη μόδα είναι πολλές για να εντάξεις το trend αυτό στις εμφανίσεις σου, όποιο στυλ κι αν έχεις, όποιο ύφος επιθυμείς να βγάλεις προς τα έξω.

Οι σχεδιαστές έχουν φροντίσει γι’ αυτό αλλά και οι street style εμφανίσεις σού δείχνουν τον δρόμο για να το πετύχεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι όσο πιο σωστή είναι η επιλογή του μεγάθους των πουά τόσο πιο ταιριαστό θα είναι το ρούχα για σένα. Τα μεγάλα μοτίβα καλό θα ήταν να τα αποφύγεις εάν έχεις κάποια κιλά παραπάνω, επιλέγοντας να υιοθετήσεις την τάση με ένα τοπ. Δώσε βάση στα αξεσουάρ και στο μακιγιάζ και να θυμάσαι πως και στις δύο περιπτώσεις ισχύει το «less is more». Οι πινελιές χρώματος σε παπούτσια και τσάντα θα δημιουργήσουν ένα άκρως ελκυστικό σύνολο. Δες λοιπόν στη συνέχεια με ποιους τρόπους μπορείς να φορέσεις τα πουά και πάρε ιδέες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Shop it! Αυτή είναι η οικονομική ολόσωμη φόρμα που θα σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εμφανίσεις!

1. Κοστούμι

Είναι μια εκκεντρική επιλογή, που όμως θα κάνει τη διαφορά. Προτίμηση να «ισυχάσεις» το look συνδυάζοντας το κοστούμι σου με αθλητικά παπούτσια. Να θυμάσαι πως το βολικό της υπόθεσης είναι πως θα φορέσεις τα κομμάτια και χωριστά, κάνοντας άπειρους συνδυασμούς.

2. Φόρεμα

Σικ, κομψό και διαχρονικό, το πουαντιγέ φόρεμα δεν μπορεί παρά να σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ. Το δέσιμο στο λαιμό αλλά και ένα μεγάλο ζευγάρι λευκά γυαλιά ηλίου θα χαρίσουν στο look σου έναν επιπλέον ρετρό αέρα.

3. Τοπ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Η πιο εύκολη επιλογή για να υιοθετήσεις το trend είναι ένα απλό τοπ, που θα το βάλεις με το τζιν σου και ένα σακάκι.

4. Φούστα

Μπορείς να συνδυάσεις δύο τάσεις σε μία εμφάνιση. Τα βολάν και τα πουά δημιουργούν το ιδανικό κομμάτι που δεν είναι άλλο από μια μίντι φούστα, την οποία θα συνδυάσεις με το πουλόβερ σου και όταν φτιάξει ο καιρός με ένα απλό T-shirt.

5. Total look

Από τις πιο μοδάτες εμφανίσεις που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Παντελόνι και σακάκι στην πιο θηλυκή τους εκδοχή, ειδικά εάν επιλέξεις ένα φαρδύ bottom. Καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα πιο μεσάτο σακάκι, διατηρώντας την ισορροπία στο look.

Δείτε ακόμη: Ο απόλυτος οδηγός! Πως θα ντυθείς ανάλογα το σωματότυπο σου! Τα tips που θα σου λύσουν τα χέρια...

6. Παλτό

Η ιδέα ενός πουά παλτό μπορεί να μην είναι και η πρώτη που σου έρχεται στο μυαλό, αφού συνήθως επιλέγουμε για τα πανωφόρια μας πιο safe κομμάτια. Ωστόσο, το εν λόγω ρούχο μπορεί να φορεθεί εύκολα από το πρωί ως το βράδυ, τόσο με casual όσο και με πιο glam κομμάτια.

Bonus1: Αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασικό ασπρόμαυρο, επίλεξε να φορέσεις ένα κομμάτι με πολύχρωμα πουά. Μια άκρως ανοιξιάτικη και δροσερή εμφάνιση.

Bonus2: Το να συνδυάσεις τόσο διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους δεν σου πηγαίνει με τίποτα! Κι όμως με τον σωστό τρόπο, το look σου θα κάνει τη διαφορά και εσύ θα δείξεις σούπερ ενημερωμένη στυλιστικά!