Δείξε elegant chic με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Όταν το μάλλινο πουλόβερ σου, σε βγάζει ασπροπρόσωπη!

Δείξε elegant chic με το μικρότερο δυνατό κόστος!

Όταν το μάλλινο πουλόβερ σου, σε βγάζει ασπροπρόσωπη! Διαβάστε περισσότερα...

Αγαπημένη μου αναγνώστρια, ξέρω πως είναι να θες να δείχνεις προσεγμένη και ανανεωμένη ενώ ταυτόχρονα πληρώνεσαι "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, τρεις και το λαδόξυδο".

Μη πανικοβάλλεσαι!

Εγώ είμαι εδώ, για να σου πω οτι με έξυπνα τρικ, μπορεί ένα παλιό κομμάτι που κατοικεί στη ντουλάπα σου, αν συνδυαστεί μ' ένα καινούριο οικονομικό, να απογειώσει το λουκ σου, κάνοντας ακόμη και τη περαστική στη στάση του λεωφορείου να γυρίσει να σε κοιτάξει και να εκπέμψει σήμα STYLE ALERT!

Δείτε επίσης: Κάντο σωστά! Φόρα τα γυαλιά μυωπίας σου ... με στυλ!

"Ωραία" θα σκεφτείς, αλλά από θεωρία χορτάσαμε!

Πράγματι, γι' αυτό και ενδεχομένως πλέον δε μπαίνουμε σε μερικά από τα ρούχα μας!

Επειδή χορτάσαμε!

Ναι "Σούζη, έφαγες!" και δε θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι' αυτό!

Καλοκαιράκι ήταν, αφέθηκες, είχες ρεπό, ούσα ανενεργή!

Δείτε επίσης: Βelt bag: Το νέο trend που ήρθε για να μείνει! Πως να το φορέσεις σωστα!

Τώρα όμως, παράλληλα με τη δίαιτα, κάνε μια ανασκαφή στη ντουλάπα (γνωστή και ως βεστιάριο) και βρες το oversized πλεκτό σου, σε παστέλ ή έντονο χρώμα, πάρε και μια ψηλόμεση φούστα σε δερματίνη που είναι extra οικονομική ή ένα ψηλόμεσο mums jean και είσαι έτοιμη!

Άλλη μια επιλογή, για εσένα που είσαι πιο τολμηρή, είναι ένα φόρεμα που θυμίζει "νεγκλιζέ" - αρκεί να μη "διαφανίζει" και δείξει φθηνό το αποτέλεσμα - το οποίο θα υποδεχτεί το πουλόβερ σου (από πάνω) με χαρά, καθώς θα στρώνει αέρινα από μέσα, δημιουργώντας επίπεδα!

Και επειδή το στυλ δεν έχει όρια, μη φοβηθείς να παντρέψεις τα κοσμήματα σου μεταξύ τους - η τελευταία τάση, μας προτείνει να παντρεύουμε ασημένια με χρυσά αξεσουάρ και να τα φοράμε δίχως φειδώ!

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε την πιο hot τάση που πάει σε όλες!

Τώρα για το υπόδημα, εκεί θα τοποθετηθώ με το ρητό "πες μου που πας, να σου πω ποια είσαι!"

Αυτός άλλωστε, είναι ο χρυσός κανόνας!

Για μέρα λοιπόν, ένα sneaker είναι η λύση στο πρόβλημά σου, ενώ για νυχτερινή έξοδο οι επιλογές ξεκινούν με πέδιλο και τελειώνουν με ankle boot, με εμφανές καλτσάκι ή χωρίς!