Τα trend της σεζόν! Hot υφάσματα για hot εμφανίσεις!

Κάνε στάση και δες την τάση!

Τα trend της σεζόν! Hot υφάσματα για hot εμφανίσεις!

Ντύσου με αυτά και θα εντυπωσιάσεις!

Ξέρω ...

Θες να νιώθεις άνετη καθώς κινείσαι μέσα στην μέρα σου, ενώ ταυτόχρονα επιθυμείς διακαώς να παρασύρεις στο πέρασμα σου, ακόμα και τον πιο δύσπιστο θεατή! Διάβασε περισσότερα...

Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό εύκολα και γρήγορα;

Πως μπορείς να δείχνεις εντυπωσιακή, χωρίς όμως να το πολυπροσπαθείς;

Μα, με τη σοφή επιλογή ρούχων και συνδυασμών!

Δείτε επίσης: Σάσα Σταμάτη: Κεντρικιά ή Εκκεντρικιά;

Παρακολούθησα λοιπόν επιδείξεις γνωστών σχεδιαστών - να έχω γνώση - και μάντεψε ... σου παραθέτω το μπελαλίδικο "know how" στο πιάτο!

Δείτε επίσης: Όταν οι επώνυμες κυρίες... αντιγράφουν η μια την άλλη! Ποια το φόρεσε καλύτερα;

  1. Οτιδήποτε παραπέμπει σε διαφάνεια - Φόρα το! Με δόξα και τιμή! Με κατάλληλα εσώρουχα ωστόσο, ωστε να μη φανεί φθηνό το τελικό outfit.
  2. Βελούδο - Ναι! Ήρθε να αγκαλιάσει κάθε σημείο του κορμιού σου! Προτίμησε το σε σκούρους τόνους, όπως: μωβ, πράσινο, μουσταρδί και φυσικά μαύρο, μια all time classic επιλογή!
  3. Μετάξι - Φαίνεται ακριβό! Ωστόσο με λίγη έρευνα, μπορεί να είναι προσιτό για εσένα και το πορτοφόλι σου! Ξεχωρίζει ως ύφασμα, αν αποτελεί μέρος μιας φούστας ή ενός φορέματος! Ανεξάρτητα απο την εποχή, φορώντας μετάξι, αποπνέεις μια πιο ανάλαφρη κοριτσίστικη διάθεση!
  4. Βολάν - Γιατί όχι; Πάνε οι εποχές που φώναζες στη μαμά σου οτι το ρούχο σου είναι ογκώδες και ο "φραμπαλάς" σε κάνει να φαίνεσαι παιδάκι! Τώρα ήρθε η ώρα που τα μανίκια σου και το τελείωμα του ρούχου, οφείλουν να υπακούν στον στυλιστικό όρο που ακούει στο όνομα "βολάν"!
  5. Ρούχα που παραπέμπουν σε εσώρουχα (βλ. lingerie) - Προσοχή όμως! Θέλω ένα μέτρο! Σε καμία περίπτωση δε θέλω αυτή η ΜΙΝΙ(μαλ) επιλογή υφάσματος, να καταλήξει "Τίποτα δεν έχει ΜΕΙΝΕΙ κρυφό!"
  6. Ανοιχτοί ή καλυμμένοι ώμοι "ντυμένοι" με διαφορετικά υφάσματα! - Και εδώ, θα σε παραπέμψω στο αγαπημένο μου layering - σε απλά Ελληνικά, τις πολλές στρώσεις υφασματων!

Δείτε επίσης: Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Το λουκ που λατρέψαμε!