Zara: To hot σατέν τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ και πρέπει να αποκτήσεις!

Είναι ήδη sold out!

Zara: To hot σατέν τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ και πρέπει να αποκτήσεις!

Είστε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να ακολουθεί την μόδα; Στο Zara σας βρήκαμε το top που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα επάνω σας! Κοστίζει μόνο 30 ευρώ και είναι τέλειο! Είναι το πιο hot κομμάτι της σεζόν!

Αν θέλετε να ανανεώσετε την ντουλάπα σας με κάτι που θα είναι διαχρονικό και απόλυτα σικ δεν έχετε παρά να πάρετε τη φίλη την μαμά σας και να πάτε να αγοράσετε το top που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr από το Zara και κοστίζει μόνο 29.95 ευρώ! Διαβάστε παρακάτω....

Μαγνητίστε τα βλέμματα όλου του αντρικού πληθυσμού με αυτό το τέλειο μαύρο top που έχει μια τέλεια λεπτομέρεια στο πίσω μέρος της πλάτης που σας προτείνει η ομάδα του Athensmagazine.gr !

Μπορείς να το συνδυάσεις με μια πολύ καλή εμφάνιση για να πας είτε για ποτό με τις φίλες σου είτε για να ένα επίσημο δείπνο με τον σύντροφό σου!

Η μόδα επιβάλλει να είσαι μια γυναίκα ποθητή αλλά να έχει και γούστο στις εμφανίσεις της! Μην διστάσεις να συνδυάσεις το top που κοστίζει μόνο 29.95 ευρώ και θα το βρεις στο Zara! Ιδού λοιπόν το απόλυτο τοπάκι:

To Zara τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ
To Zara τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ
To Zara τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ
To Zara τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ
To Zara τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ
To Zara τοπάκι που κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

athensmagazine.gr

Νταϊάνα: O πραγματικός λόγος που κρατούσε μικρό τσαντάκι σε κάθε επίσημη της εμφάνιση! Συμβουλές από μια πραγματική κυρία...

Με τον κόσμο και τους παπαράτσι να παρακολουθούν και να εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε τους κίνηση, λέγεται ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας (αναγκαστικά) έχουν βρει μεθόδους «αυτοάμυνας» ενάντια στην υπερβολική έκθεση και τα φώτα της δημοσιότητας που είναι συνεχώς στραμμένα επάνω τους.

Για παράδειγμα, φημολογείται ότι, η Βασίλισσα Ελισάβετ, στις δημόσιες της εμφανίσεις, χρησιμοποιεί ειδικούς χαιρετισμούς για να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα στους βασιλικούς αξιωματούχους.Διαβάστε παρακάτω...

Πιστεύεται επίσης, ότι ηΚέιτ Μίντλετονχρησιμοποιεί την τσάντα χειρός της για να αποφεύγει τις άβολες χειραψίες. Πολύ πριν τη δούκισσα του Κέιμπριτζ όμως, η πριγκίπισσα Νταιάνα ήταν η πρώτη που είχε χρησιμοποιήσει την τσάντα της για να αποφύγει άβολες στιγμές, όπως τα άκομψα βλέμματα πάνω της τα οποία στη συνέχεια θα μετατρέπονταν σε σχόλια για την εμφάνισή της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε επίσημη εμφάνιση

Η μέθοδός της ήταν απλή, αλλά ιδιοφυής. Κάθε φορά που έβγαινε από το αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε το τσαντάκι της για να κρύψει το ντεκολτέ της. Οι δημοσιευμένες φωτογραφίες οι οποίες έχουν τραβηχτεί τις εν λόγω στιγμές επιβεβαιώνουν την παραπάνω θεωρία.

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια μόδας Anya Hindmarch, η ίδια τις ονόμαζε “cleavage bags”, δηλαδή τσάντες απόκρυψης ντεκολτέ. Μάλιστα σε μια συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Telegraph, η σχεδιάστρια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε γελάσει πολύ όταν σχεδιάζαμε τις λεγόμενες “cleavage bags”, όπως εκείνη συνήθιζε να τις λέει, δηλαδή μικρά, σατέν τσαντάκια με τα οποία κάλυπτε το ντεκολτέ της κατά την έξοδο της από τα αυτοκίνητα».

TAGS