Μαρία Μπακοδήμου: Αν δεν έχεις αυτό το ρούχο της, δεν «πας» πουθενά! Φοριέται όλη μέρα και σαρώνει!

Σε βγάζει ασπροπρόσωπη!

Μαρία Μπακοδήμου: Αν δεν έχεις αυτό το ρούχο της, δεν «πας» πουθενά! Φοριέται όλη μέρα και σαρώνει!

Αν δεν έχεις αυτό το ρούχο της Μαρίας Μπακοδήμου, δεν «πας» πουθενά! Φοριέται όλη μέρα και σαρώνει!

Εξάλλου η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις παρουσιάστριες που γράφουν ιστορία με το στιλ τους! Η Μαρία Μπακοδήμου, πήγε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης, και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Μαρία Μπακοδήμου, έβαλε ένα απλό τζιν σε γραμμή καμπάνα και συνδύασε το casual chic look της με μπλε σακάκι. Η εμφάνιση της, ήταν ξεκάθαρα για απόλυτο 10άρι και αν δεν έχεις κι εσύ ένα παρόμοιο σακάκι «χάνεις»! Ιδού το ρούχο της που φοριέται όλη μέρα και αν το έχεις δεν πας πουθενά:

Μαρία Μπακοδήμου: Το μποτάκι της είναι μόνο για τολμηρές! Την κοίταγαν όλοι στα πόδια με αυτό!

Μαρία Μπακοδήμου ρούχα
Μαρία Μπακοδήμου τι φοράει

Μαρία Μπακοδήμου: «Πνιγμένο» στα ρούχα το καμαρίνι της! Φωτογραφία από μέσα...

«Πνιγμένο» στα ρούχα είναι το καμαρίνι της Μαρίας Μπακοδήμου και δεν κάνουμε πλάκα! Η φωτογραφία από μέσα το αποδεικνύει άλλωστε!

Η παρουσιάστρια, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ετοιμάζεται για τη νέα της αρχή στο Open tv! Όπως σας έχουμε γράψει άλλωστε, η Μαρία θα παρουσιάζει το Δικαστήριο μόδας!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής, η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε βίντεο από το καμαρίνι της, στο οποίο φαίνονται από πίσω κρεμασμένα σχεδόν όλα τα ρούχα που έχει! Πραγματικά, αν δείτε προσεκτικά θα παρατηρήσετε ότι με το ζόρι χωράνε! Ιδού λοιπόν και το εν λόγω βίντεο:

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία που έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την αποκάλυψη για το σώμα της και πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε.

Η παρουσιάστρια, έχει κορμάρα και η πόζα της με μαγιό και κιμονό το απέδειξε!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπακοδήμου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Μαρία Μπακοδήμου: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη! Η φωτογραφία ντοκουμέντο...

Η παρουσιάστρια, πόζαρε στο φακό με μαύρο μαγιό και κιμονό και μας αποκάλυψε τους... κοιλιακούς φέτες που διατηρεί. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή!

Μαρία Μπακοδήμου σώμα με μαγιό