Αν είσαι μέλλουσα νύφη αυτά τα νυφικά σε Α γραμμή θα τα λατρέψεις! Κρατούν τα πράγματα... κλασσικά!

Τα είδαμε και πάθαμε πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αν είσαι μέλλουσα νύφη αυτά τα νυφικά σε Α γραμμή θα τα λατρέψεις! Κρατούν τα πράγματα... κλασσικά!

Αν είσαι μέλλουσα νύφη και από εκείνες που κρατούν τα πράγματα... κλασσικά, αυτά τα νυφικά σε Α γραμμή θα τα λατρέψεις και θα θες να τα φορέσεις όλα στο γάμο σου.

Μην κάνεις το λάθος να επιλέξεις ένα φαντασμαγορικό φόρεμα που αν το συνδυάσεις με λαμπερά παπούτσια και μακρύ πέπλο θα φαίνεται... too much.

Επέλεξε ένα κλασσικό σε Α γραμμή που θεωρείται καμβάς από πολλές γυναίκες. Μπορείς να το συνδυάσεις με ότι θελήσεις για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σου.

Μην ξεχνάτε πως πολλές ήταν οι πριγκίπισσες των παραμυθιών που φόρεσαν απλά νυφικά και παρόλα αυτά έμειναν στην ιστορία.

Αν παντρεύεσαι Άνοιξη, σου έχουμε τα κατάλληλα νυφικά για εκείνη την εποχή!

νυφικά

Carolina Herrera

φόρεμα για γάμο

Badgley Mischka

γάμος

Alex Perry

γυναίκα νυφικά

Dana Harel

μέλλουσα νύφη

Sareh Nouri

H Influencer που φόρεσε το πιο παραμυθένιο νυφικό! «Παραμιλάει» ακόμα η ελληνική showbiz!

Αυτή είναι η Influencer που φόρεσε το πιο παραμυθένιο νυφικό! «Παραμιλάει» ακόμα η ελληνική showbiz από τον λαμπερό της γάμο!

Η ίδια, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επιτυχημένο μπασκετμπολίστα Κανέλλο Γαρμπή!

Με την πρόταση γάμου να τοποθετείται χρονικά τον Μάιο που μας πέρασε και τον γάμο... τον Ιούλιο, μιλάμε για γάμο αστραπή! Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα των γαμήλιων προετοιμασιών, το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Από την υπέρκομψη ενδυμασία του γαμπρού και το φαντασμαγορικό νυφικό της Βαλέρια Κοβαλένκο μέχρι τις πραγματικά ξεχωριστές ανθοσυνθέσεις! Τα μαλλιά της influencer ήταν επιμελώς πιασμένα σε ένα ρομαντικό σινιόν με εντυπωσιακό όγκο, ενώ το μακιγιάζ της ήταν η επιτομή του glam!

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

Το νυφικό της σκαρφάλωσε ψηλά στη λίστα των αγαπημένων μας, με την mermaid γραμμή του και το εφαρμοστό bodice να κολακεύουν μοναδικά το σώμα της! Το άκρως θηλυκό μπούστο ήρθε σε αρμονική αντίθεση με τα ρομαντικά δαντελένια bell-sleeves, ενώ η δαντέλα απογείωσε το απαστράπτον νυφικό - ο ορισμός του all-over sparkle!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

H Influencer που φόρεσε το πιο παραμυθένιο νυφικό! «Παραμιλάει» ακόμα η showbiz!H Influencer που φόρεσε το πιο παραμυθένιο νυφικό! «Παραμιλάει» ακόμα η showbiz!