Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

Τέλος στην εργένικη ζωή του!

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz επιτέλους παντρεύτηκε και το νυφικό της φυσικά τα κατάφερε και έκλεψε την παράσταση!

Τέλος στην εργένικη ζωή έβαλε ένας ακόμη διάσημος.

Ο λόγος για τον μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, Φλι που ανακοίνωσε την Τρίτη ότι παντρεύτηκε την σχεδιάστρια Μέλοντι Εσανί στο Λος Άντζελες την Κυριακή, φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό.

Γάμος «βόμβα» στο Παρίσι! Παντρεύτηκε μυστικά αγαπημένο ζευγάρι!

Στα 57 του ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, που φέτος έδωσαν μια μοναδική συναυλία μπροστά στην πυραμίδα του Χέοπα, είναι 18 χρόνια μεγαλύτερος από την αγαπημένη του που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες από Πέρσους καλλιτέχνες γονείς.

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

«Η ζωή μου έχει αλλάξει για πάντα και είμαι αιώνια ευγνώμων και ταπεινός» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram με τους 736.000 οπαδούς, ο μπασίστας και συνέχισε: «Ο άνθρωπος που βλέπει τα πάντα σε μένα και ξέρει ποιος είμαι. Η γυναίκα μου». Από την πλευρά της η νύφη αποκάλεσε τον σύζυγό της, τον «καλύτερο φίλο» της και έγραψε επίσης στο Instagram: «Σίγουρα, η καλύτερη συνεργασία μου μέχρι σήμερα. Είσαι όλη μου η ζωή».

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

Ο τρόπος που τίμησε την νύφη ο γαμπρός και το ρομαντικό νυφικό
Ο περήφανος γαμπρός και μπασίστας των Red Hot Chili Peppers Φλι (έχει γεννηθεί με το όνομα Μάικλ Μπάλζαρι) επέλεξε για την μεγάλη μέρα να φορέσει ένα λιλά κοστούμι με βεραμάν παπιγιόν και λευκό πουκάμισο. Όσο για τα παπούτσια του, θέλησε με κάποιον τρόπο να τιμήσει την σύζυγό του και φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers από την συνεργασία της συζύγου του με την X Air Jordan (και συγκεκριμένα τα Melody Ehsani X Air Jordan 1 Mid SE) που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 15 Νοεμβρίου.

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

Από την πλευρά της η νύφη ήταν εντυπωσιακή με το υπέροχο νυφικό της, με λευκό floral print επάνω σε nude ύφασμα. Η μακριά ουρά με το τελείως απλό τελείωμα έρρεε υπέροχα ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα απλό κοντό πέπλο με ένα headdress σε σχήμα φύλλου.

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz! Το νυφικό της έκλεψε την παράσταση!

Δεκάδες ευχές από τους θαυμαστές τους

Φυσικά, τα σχόλια των θαυμαστών του μπασίστα των Red Hot Chili Peppers ήταν δεκάδες, με έναν ακόλουθο να γράφει: «Τόσο απίστευτα χαρούμενος για εσάς τους δύο. Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο εντυπωσιακοί» ενώ κάποιος άλλος αναφέρθηκε και στα sneakers που φορούσε ο γαμπρός και είχε σχεδιάσει η σύζυγός του: «Φοράει τα παπούτσια της! Το λατρεύω! Συγχαρητήρια».

Πηγή: iefimerida.gr

Πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια της showbiz παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Το επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram!

Η ίδια υπενθυμίζουμε πως είχε δηλώσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter ότι αποσύρεται από την μουσική βιομηχανία, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένεια που θέλει να αποκτήσει!

Ο λόγος για την ράπερ Nicki Minaj, όπου ένα μήνα σχεδόν μετά από αυτήν την απρόβλεπτη ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει πως κινείται επίσημα πια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η διάσημη σταρ χρησιμοποίησε πάλι τη δύναμη των social media για να μαρτυρήσει, ότι πλέον δεν είναι απλά σε σχέση αλλά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σύντροφο, Kenneth “Zoo” Petty.

Ο γάμος ήταν κάτι που επεδίωκε εδώ και αρκετό διάστημα η ράπερ και μάλιστα τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε βγάλει και τη σχετική άδεια.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Nicki Minaj το βράδυ της Δευτέρας, δείχνει στους θαυμαστές της δύο κούπες και δύο καπέλα που βρίσκονται επάνω σε ένα τραπεζάκι και επάνω τους φέρουν τους τίτλους «νύφη» και «γαμπρός».

Ενώ στη λεζάντα του βίντεο η ράπερ το έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο γράφοντας το πλήρες όνομά της μαζί με το δικό της επίθετο, αλλά και το επίθετο του συζύγου της, καθώς και την ημερομηνία της επισημοποίησης της σχέσης, στις 21 Οκτωβρίου του 2019.

«Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το ζευγάρι ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Νοέμβριο του 2018, όταν η βασίλισσα της ραπ, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και τότε δέχθηκε πολλές επικρίσεις, επειδή ερωτεύτηκε έναν άντρα, τον Kenneth “Zoo” Petty δηλαδή, ο οποίος είχε πολλές περιπέτειες με το νόμο και έχει καταδικαστεί για φόνο και βιασμό.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, στο παρελθόν ο Petty έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού και είχε παραμείνει στη φυλακή για 4 χρόνια, ενώ λίγο μετά την αποφυλάκισή του, έκανε φόνο και πέρασε ακόμη 7 χρόνια στη φυλακή.

Πηγή: marieclaire.gr