Fashion alert! Ο Ιανουάριος μας "καλεί"! Είναι ο νέος Σεπτέμβρης στον κόσμο της μόδας!

Εσύ θα μείνεις πίσω;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Fashion alert! Ο Ιανουάριος μας

Κορίτσια ετοιμαστείτε γιατί "χτυπά" νέο fashion alert! Ο Ιανουάριος μας "καλεί", και αποτελεί τον καινούργιο Σεπτέμβρη στον κόσμο της μόδας! Τα δεδομένα αλλάζουν, και το έτος φέρνει νέα trends που πρέπει να ακολουθήσετε αν είστε λάτρης της!

Η "παράδοση" του Σεπτεμβρίου ως η αρχή της νέας κολεξιόν είναι μια κληρονομιά πολλών χρόνων, όμως οι μέρες που τα περιοδικά έγραφαν για όλες τις τάσεις, στις αρχές του, τελείωσαν!

Αντιθέτως, η αρχή του χρόνου, μαζί με τις επιδείξεις μόδας, είναι εκείνη που πλέον σηματοδοτεί την αρχή της νέας σεζόν και των νέων trends. Είναι η εποχή που όλα αλλάζουν άλλωστε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλοί οίκοι μόδας να οδεύουν προς τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο, μαζί με τον κόσμο του Instagram, και να μας "πλασάρουν" τι είναι "hot" και τι είναι "not".

Συμβουλή μας; Αν θέλετε να παραμείνετε επίκαιρη με τα trends, δώστε μεγάλη προσοχή στον Γενάρη και αφήστε τους υπόλοιπους μήνες, καθώς αποτελούν "ανακύκλωση" των αρχικών τάσεων.

Επίσης σου έχουμε τα καλύτερα street style outfits που κυκλοφορούν, για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις!

6 Χριστουγεννιάτικα fashion trend που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος

Αυτά είναι τα 6 Χριστουγεννιάτικα fashion trend που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την φετινή χρονιά.

Το μαύρο φόρεμα είναι σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα της κάθε γυναίκας, ωστόσο καλό θα ήταν στις γιορτές να το αποφεύγεις.

Κράτα το λοιπόν μακριά και γέμισε την γκαρνταρόμπα σου με γιορτινά κομμάτια, απροσδόκητες υφές και έντονα χρώματα.

Εδώ είναι 6 προτάσεις που μπορείς να ακολουθήσεις:

1.Επέλεξε την μακριά φούστα

μόδα Χριστούγεννα τάσεις

Ένας από τους τρόπους σου για να φορέσεις κάτι υπερβολικό, όπως μια μακριά φούστα όλη παγέτες. Σου προσδίδει μια θηλυκότητα, ενώ αφήνει ακάλυπτο μόνο το κομμάτι του αστραγάλου σου και προσδίδει μια αισθησιακή νότα στην εμφάνιση σου.

Συνδύασε το με ένα χαλαρό ζιβάγκο και ένα δερμάτινο τζάκετ.

2. Shine bright like a diamond

τάσεις μόδας

Ένας από τους πιο cool τρόπους για να λάμπεις στα πάρτι την φετινή σεζόν, είναι να τολμήσεις τα λαμπερά υφάσματα.

Δοκίμασε ένα παντελόνι lurex και ένα τοπ με παγέτες, που μπορείς να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως μια ζώνη τσάντα για να δώσεις ένα πιο χαλαρό ύφος.

3.Λάμψε ακόμα και την ημέρα

μόδα Χριστουγέννων

Η λάμψη δεν είναι μόνο για την νύχτα, όπως έδειξαν οι πασαρέλες του 2019. Αυτό σημαίνει πως έχεις την άδεια να φοράς το Χριστουγεννιάτικο look σου όλη την ημέρα.

Συνδύασε το σατέν φόρεμα σου με ένα ζευγάρι μπότες και ένα λευκό πουλόβερ και μερικές χρυσές προσθήκες και ετοιμάσου να λάμπεις από το πρωί έως το βράδυ.

4. «Ανέβασε» την θερμοκρασία

Αν έχεις παρακολουθήσει τις φετινές πασαρέλες, των Balenciaga μέχρι και των Dolce & Gabbana, θα παρατήρησες πως τα χρώματα φέτος θα πρέπει να είναι φωτεινά.

γυναικεία μόδα

Μια ρουμπινί φούστα συνδυασμένη με ένα tshirt στο ίδιο χρώμα και ασημί αλυσίδες και ετοιμάσου να λάμψεις.

5. Συνδύασε το ροζ με το πράσινο

γυναικεία δώρα

Το ροζ απέναντι στο πράσινο κάνει τρομερή αντίθεση. Δοκίμασε το σε σατέν, με φτερά, με μεταξένια και ετοιμάσου για ένα γιορτινό look.

6. Φόρεσε μόνο ροζ

τάσεις Χριστουγέννων

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια θηλυκή επιλογή. Φορέματα στο χρώμα τις πούδρας θα σε απογειώσουν. Απλές γραμμές θα σε κάνουν να μοιάζεις με... άγγελο και άσε το φόρεμα σου να κάνει την δουλειά.

Συνδύασε το με κατάλληλα αξεσουάρ.

Εκτός από το 6 fashion trend δείτε και αυτό μπλε τοπ από τα Bershka που «σπάει» ταμεία