Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε φούστα με παγιέτες σε μαύρο και ασημί! Με 59 ευρώ γίνεται δική σου...

Κοντεύει να ξεπουλήσει τόσο που έχει!

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε φούστα με παγιέτες σε μαύρο και ασημί! Με 59 ευρώ γίνεται δική σου...

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε φούστα με παγιέτες σε μαύρο και ασημί! Με 59 ευρώ γίνεται δική σου και κοντεύει να ξεπουλήσει! Είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

Αν μια Ελληνίδα ξέρει από... στιλ, αυτή είναι σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου! Η παρουσιάστρια, φημίζεται για το γκράντε look της και η τελευταία της εμφάνιση, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η Κατερίνα Καινούργιου, έβαλε στην εκπομπή της φούστα με παγιέτες σε μαύρο και ασημί. Συμπλήρωσε μάλιστα το σύνολό της με πουλόβερ σε ζιβάγκο και μια εντυπωσιακή γούνα. Εμείς, ξεχωρίσαμε την μίνι φούστα της, την οποία και μπορείς να βρεις μόνο με 59 ευρώ, στα Mind Matter!

Κοντεύει να ξεπουλήσει και... λογικό μας φαίνεται! Ιδού λοιπόν η σχετική φωτογραφία:

Nα σας θυμίσουμε και μια ακόμα εμφάνισή της που είχαμε λατρέψει... Εσείς;

Κατερίνα Καινούργιου: Συνδύασε τέλεια τις μπότες που λίγες γυναίκες μπορούν να υποστηρίξουν! Αν δεν ξέρεις από μόδα μην το τολμήσεις...

Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε τέλεια τις μπότες που λίγες γυναίκες μπορούν να τις υποστηρίξουν! Αν δεν ξέρεις από μόδα μην το τολμήσεις...

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open είναι μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και της showbiz!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα κορίτσι που λατρεύει την μόδα και ξέρει από στιλ και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση! Κατερίνα Καινούργιου: Η είδηση που την έχει εξοργίσει! Όλο το ρεπορτάζ!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητα της, αλλά και από look που αγαπάει και επιλέγει να βάζει!

Αυτήν την φορά η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα ζευγάρι πολύ ψηλές μπότες, ένα ζευγάρι παπούτσια αρκετά τολμηρό που δεν μπορεί να υποστηρίξει κάθε γυναίκα, αφού θέλει έχεις αρκετά αδύνατα πόδια και τα ρούχα με τα οποία θα τα ταιριάξεις να μην παραπέμπει στο... πρόστυχο γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα με τις συγκεκριμένες μπότες!

Η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε και έκανε τον απόλυτο συνδυασμό που λίγε γυναίκες μπορούν να κάνουν γι' αυτό αν θέλεις κι εσύ να το προσπαθήσεις καλύτερα πάρε μια μικρή συμβουλή από την παρουσιάστρια.

Δείτε την σχετική δημοσίευση: