Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε φόρεμα γεμάτο λουλούδια και έκατσε σε καναπέ! Κοστίζει 230 ευρώ αλλά τα αξίζει όλα!

Έχουν μείνει λίγα κομμάτια!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε φόρεμα γεμάτο λουλούδια και έκατσε σε καναπέ! Κοστίζει 230 ευρώ αλλά τα αξίζει όλα!

H Αθηνά Οικονομάκου έβαλε φόρεμα γεμάτο λουλούδια και έκατσε σε καναπέ! Κοστίζει 230 ευρώ αλλά τα αξίζει όλα και με το παραπάνω αφού είναι υπέροχο!

Εννοείται δε ότι είναι από την συλλογή της, All over που ξεπουλάει σαν ψωμάκι! Η ηθοποιός, είναι και πανέξυπνη επιχειρηματίας και κάθε της εμφάνιση με τα ρούχα της, είναι η καλύτερη διαφήμιση!

Η ίδια έκατσε πάνω σε καναπέ δίπλα από την Μαίρη Συνατσάκη και μας έδειξε σε grande εμφάνιση το φόρεμα της, γεμάτο λουλούδια. Τονίζουμε ωστόσο, ότι έχουν μείνει λίγα κομμάτια! Αλήθεια, αυτή της την εμφάνιση με φόρμα την έχετε δει;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε μάξι φόρεμα και έδειχνε 2 μέτρα! Δεν είναι τόσο το ύψος της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε μάξι φόρεμα και έδειχνε 2 μέτρα! Δεν είναι τόσο το ύψος της... και έχουμε αποδείξεις και ντοκουμέντα!

Η ηθοποιός, προκαλεί ταραχές με κάθε της εμφάνιση και η τελευταία δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Εμφανίστηκε στο Instagram με φόρεμα από τη νέα της συλλογή και πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας!

Το ταίριαξε άψογα με μποτάκια κάλτσα και η λήψη την έκανε να μοιάζει 2 μέτρα! Για την ιστορία, το φόρεμα κυκλοφορεί από την All Over, την εταιρία που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια! Δείτε την σχετική ανάρτηση και πείτε μας, δεν είναι απλά υπέροχη;

Να σας θυμίσουμε και το παντελόνι της που φορούν μόνο τολμηρές...

Αθηνά Οικονομάκου: Το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, το έβαλε και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο....

Η Αθηνά Οικονομάκου, έβαλε το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο για το μπλουζάκι που τρελαίνει κόσμο!

Ποια από εμάς, δεν έχει βάλει κροπ τοπ και έδειξε αμέσως πιο αδύνατη; Το εν λόγω ρούχο, σταματά λίγο πριν την μέση και κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Η Αθηνά Οικονομάκου το ξέρει και το έβαλε, ενώ το καλλίγραμμο κορμί της έδειξε αμέσως πιο κομψό.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το παντελόνι δεν βγάζει από πάνω της! Το έβαλε 3 φορές συνεχόμενα...

Εμείς, στο βρήκαμε με έκπτωση 50% και τιμή που θα σοκάρει και τις πιο ψύχραιμες! Ίσα που το προλαβαίνεις, αφού έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Με τέτοια τιμή άλλωστε, λογικό μας φαίνεται! Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Το ρούχο που κολακεύει όλες τις γυναίκες, το έβαλε και είναι σε έκπτωση! 20 ευρώ μόνο....