Αθηνά Οικονομάκου: Η μπλούζα της είναι πλεκτή και έχει πάνω πολλά κρόσσια! Είναι ότι πιο cozy θα δεις!

Θα ξετρελαθείς!

Αθηνά Οικονομάκου: Η μπλούζα της είναι πλεκτή και έχει πάνω πολλά κρόσσια! Είναι ότι πιο cozy θα δεις!

Η μπλούζα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου θα σε εντυπωσιάσει. Είναι πλεκτή και πάνω της έχει πολλά κρόσσια. Το σχέδιο της είναι ότι πιο cozy θα δεις.

Η ηθοποιός είναι λάτρης της μόδας και ακολουθεί όλες τις τάσεις, καθώς μην ξεχνάμε πως μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη σχεδιάζουν την δική τους συλλογή ρούχων.

Αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις χειμερινές διακοπές της μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι εντυπωσιακές.

Σε μια από τις αναρτήσεις της, την είδαμε να φοράει μια απίστευτη πλεκτή μπλούζα η οποία είχε κρόσσια και είναι πολύ cozy.

Ένα από τα looks που μας εντυπωσίασαν από τις διακοπές της, ήταν με το πουλόβερ και το σκούφο της!

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε διάφανη μπλούζα και μοίρασε εγκεφαλικά! Τους "μάγεψε" όλους!

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε και πάλι το θαύμα της με την εμφάνισή της! Φόρεσε μία διάφανη μπλούζα και όπως ήταν επόμενο, μοίρασε εγκεφαλικά σε όλους όσους την είδανε! Τους "μάγεψε" με την εμφάνισή της η ηθοποιός!

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία κούκλα και έτσι μπορεί να υποστηρίξει ό, τι και να φορέσει! Στο τελευταίο της post στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε και πάλι τον τρόπο να τους "τρελάνει" όλους με το look της.

Σας βρήκαμε επίσης την υπέροχη καρό φούστα της που ζηλεύουν όλες!

Έβαλε μία διάφανη εμπριμέ μπλούζα ενώ τη συνδύασε με παντελόνι στις ίδιες αποχρώσεις και δημιούργησε το πιο αρμονικό σύνολο!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Δείτε την εμφάνισή της και θα καταλάβετε!

Αθηνά Οικονομάκου: Η εμφάνιση της «μάγεψε» τους πάντες! Δεν την άφηνε από τα μάτια του ο Μιχόπουλος!

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν άφησε από τα μάτια του την Αθηνά Οικονομάκου. Αυτή είναι η εμφάνιση που «μάγεψε» τους πάντες!

Η καλλονή και ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο στην επίσημη πρεμιέρα «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Η ίδια επέλεξε να φορέσει μία φούξια ψηλόμεση παντελόνα και μια φούξια ζακέτα και επέλεξε να «σπάσει» την μονοχρωμία με ένα εμπριμέ πουκάμισο, αλλά στην επιλογή των παπουτσιών επέλεξε να φορέσει φούξια γόβες.

Η εμφάνιση της ήταν εκθαμφωτική και ο Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έπαιρνε τα μάτια του πάνω από την σύζυγό του, αφού για εκείνον ήταν η πιο όμορφη μέσα στον χώρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή γνώστης της μόδας και οι επιλογές που κάνει στο ντύσιμο της συζητιέται, όπως και πριν μία εβδομάδα με την φούστα που έβαλε και έκανε «χαμό»!

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Νίκος Μουτσινάς, αλλά και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος» και δεν σταμάτησε τα «κλικ» για την ηθοποιό και την παρέα της.

Δείτε φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος Χριστίνα Κοντοβά Τζώνης Καλημέρης

Αθηνά Οικονομάκου Νίκος Μουτσινάς